Poker

Har redan vunnit 274 miljoner – vill ha mer

Av: 

Minimedia

Michal Wolski

SPORTBLADET

Stjärnorna gör upp online: ”Är redan årets snackis”

De har tjänat minst 274 miljoner kronor på nät-poker.

På söndag jagar de segern i det galna VM-eventet WCOOP Super High-Roller – som kostar 51 000 dollar, motsvarande 421 000 kronor, att vara med i.

Favoriter till slutsegern: Jason Mercier och Daniel Negreanu.

Är det här tidernas onlineturnering inom pokern?

I helgen avgörs WCOOP $51,000 Super High Roller där tjugo spelare slåss om en miljon dollar, alltså 8,1 miljoner kronor i dagens växelkurs.

Och startfältet är inte bara stjärnfyllt till max, även plånböckerna är välfyllda: Man har tillsammans cashat minst 274 miljoner kronor online. Troligen är summan ännu högre då flera spelares vinster inte finns listade.

Bland namnen som ställer upp syns Daniel ”mrGR33N13” Colman, Daniel ”KidPoker” Negreanu, Jason ”JasonMercier” Mercier och vår egen Viktor ”Isildur1” Blom.

Fansen kan satsa på sin favorit

Speljätten Pokerstars, som arrangerar WCOOP, har dessutom för första gången någonsin satt odds på vem som vinner superturneringen.

Daniel Negreanu, Jason Mercier och Chris Moorman toppar oddslistan till 13,00 gånger pengarna.

– Det är redan årets snackis bland onlineturneringarna, och med den extra krydda oddsen bjuder på kan fansen satsa på sin favoritspelare och vinna även om de inte har 51 000 dollar på fickan, säger markandschefen Stephen Fisk till Pokernews.com.

Se startfältet nedan.

ANNONS

Fynda kläder, skor och allt till träningen på Nikes vinterrea

Extern länk från Nike

Shoppa här

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Poker

ÄMNEN I ARTIKELN

Poker