Svenska folket både älskar och hatar OS i tv

SPORTBLADET

Het debatt i dagens Tyck till med över 800 inlägg från läsarna.

Aftonbladets sportkrönikör Peter Wennmans sågning av SVT:s OS-sändningar triggade läsarna att ge ris och ros både till SVT:s kritiserade OS-studio och nämnde krönikör.

Även Claes Runheims kritik av SVT gick samma väg.

Signaturen Nyllet: Sluta med allt flams i studion och snälla, snälla reportrar (Pops och Jidhe bl.a). "Beskriv känslan i starten" "Beskriv vad du känner", "Vad kände du vid sista skottet", "Förklara känslan när skidorna korsas" "Vad var känslan när blablablabla". Skärpning

Signaturen rolle: Jag tycker att Peter Wennman och Claes Runheim kan ta och hoppa i backhoppningbacken och slå sig i huvudet så hårt att dom fattar att dom har så fel. Ni underhåller på ett härligt sätt och wikegårds kommentarer är underbara! Fortsätt så grabbar..

Signaturen MORALDRUTT: Jag tycker att Peter Jihde gör ett bra jobb, det flyter på bra med honom i rutan. Däremot beslutet att ha med Jan Rippe?! i rutan som ngn sorts sidekick känns bara lamt och tafatt. Skippa honom.

Signaturen Allan: Leve Rippe! Vem F-n är Peter Wennman och Claes Runheim att avgöra hur Svt sköter sina sändningar? Och Rippe klär ju bra i slipover låt han ha det då. Leve Svt!

Signaturen Kentuckyseven: Har nån här läst krönikan? Jag funderar på om den som har skrivit texten om Claes krönika läste hela? Han dissar ju sig själv som största egot genom tiderna. Grabben har i alla fall självdistans. Det tycker jag att fler skulle ha, exempelvis reportrarna i Turin från SVT. Jihde är kung i min bok. Sådetså...

Björn Morian