Poker

Bli miljonär – utan att satsa ett enda öre

SPORTBLADET

Så gör du för att vinna

Nu har du chansen.

Nu kan du bli miljonär på poker – utan att satsa ett enda öre.

Här får du all info du behöver.

MicrioMillions kommer tillbaka i sommar.
MicrioMillions kommer tillbaka i sommar.

Som Pokerutmaningen tidigare berättat återkommer den populära turneringsserien MicroMillions i juli.

MicroMillions är serien där du kan vinna stora pengar, även om du inte har så mycket pengar att spela för. Förutom att turneringsserien innehåller 100 olika deltävlingar, som kulminerar med en huvudtävling som kostar 22 dollar att köpa in sig i – med minst 150 000 dollar (över 1 miljon kronor) i förstapris – kommer det finnas en sammanlagd ställning.

Här kan du läsa mer om MicroMillions.

Horecki vann i fjol

I vintras spelades den för första gången. Då vann polacken Marcin ”Goral” Horecki totalen. Därmed fick han resa och inköpt till nästa års PokerStars Carribean Adventure, värt 15 000 dollar.

– Det är en fantastisk serie för spelare på alla nivåer. Senast så försökte jag spela så många tävlingar som möjligt och det visade sig vara ett suveränt drag för mig. De prisvärda inköpsnivåerna är perfekta för spelarna på de lägsta nivåerna som drömmer om att vinna stora priser men oftast inte har chansen, säger han i ett pressmeddelande.

Här har du hela turneringsschemat.

Inköpen kommer vara som lägst 11 cent, vilket är mindre än 1 svensk krona. Dessutom kommer det gå att kvala in till turneringarna för ”Frequent Player Points”, vilket du får när du spelar på PokerStars. Därför kan du, om allt vill sig väl, vinna över 1 miljon kronor – utan att satsa en enda krona.
MicroMillions II inleds den 12 juli och avslutas tio dagar senare.

Vill du också ta chansen att vinna pengar? Det kan du göra här.

PokerStars

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Poker

ÄMNEN I ARTIKELN

Poker