Alexander ”The Mauler” Gustafsson har blivit pappa

Alexander ”The Mauler” Gustafsson och flickvännen Moa Johansson har blivit föräldrar.

Under fredagen föddes Ava.

”Jag är den lyckligaste mannen i världen”, skriver Gustafsson på Twitter.

Welcome my princess Ava. Amazingly proud of mom Moa and her strength during the delivery. Happiest man alive❤️🙏🏻 https://t.co/uGD9yQ1ukU

Alexander ”The Mauler” Gustafsson blev i dag pappa för första gången när hans flickvän Moa Johansson födde en dotter.

"Idag 13:56 kom hon till världen efter 15 timmars kämpande. Hon är det vackraste jag vet, vår alldeles egna dotter. Vad jag älskar dig!", skrev Johansson på Instagram.

Några timmar senare lade Gustafsson upp samma bild som Moa.

”Välkommen min prinsessa Ava. Jag är så stolt över mamma Moa och hennes styrka under förlossningen. Jag är den lyckligaste mannen i världen”, skriver han till bilden på Twitter.

Har tidigare berättar om känslorna

29-åringen har tidigare berättat om rädslan inför att bli pappa.

”Det skrämmer mig, men på ett bra sätt. Det är inte bara rädslan för när barnet blir fött om ca 2 månader, utan det är hela känslan: Det livslånga ansvaret. Kommer jag bli en bra pappa samtidigt som jag kommer vara en bra vän, kommer jag ALLTID kunna var där när mitt barn behöver mig, hur ska jag kunna skydda mitt barn mot allt ont och jobbigt i världen så det känner sig tryggt? Hur kan jag lära mitt barn att man ska vara snäll och go men samtidigt självsäker och stark i sig själv?”, skrev The Mauler på Facebook.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.