Sportbladet

Alexander ”The Mauler” Gustafsson har blivit pappa

Av: 

Emelie Fredriksson

SPORTBLADET

Alexander ”The Mauler” Gustafsson och flickvännen Moa Johansson har blivit föräldrar.

Under fredagen föddes Ava.

”Jag är den lyckligaste mannen i världen”, skriver Gustafsson på Twitter.

Alexander ”The Mauler” Gustafsson blev i dag pappa för första gången när hans flickvän Moa Johansson födde en dotter.

"Idag 13:56 kom hon till världen efter 15 timmars kämpande. Hon är det vackraste jag vet, vår alldeles egna dotter. Vad jag älskar dig!", skrev Johansson på Instagram.

Några timmar senare lade Gustafsson upp samma bild som Moa.

”Välkommen min prinsessa Ava. Jag är så stolt över mamma Moa och hennes styrka under förlossningen. Jag är den lyckligaste mannen i världen”, skriver han till bilden på Twitter.

Har tidigare berättar om känslorna

29-åringen har tidigare berättat om rädslan inför att bli pappa.

”Det skrämmer mig, men på ett bra sätt. Det är inte bara rädslan för när barnet blir fött om ca 2 månader, utan det är hela känslan: Det livslånga ansvaret. Kommer jag bli en bra pappa samtidigt som jag kommer vara en bra vän, kommer jag ALLTID kunna var där när mitt barn behöver mig, hur ska jag kunna skydda mitt barn mot allt ont och jobbigt i världen så det känner sig tryggt? Hur kan jag lära mitt barn att man ska vara snäll och go men samtidigt självsäker och stark i sig själv?”, skrev The Mauler på Facebook.

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert: