Sportbladet sänder ny supermatch i NBA

Nu är det klart med en ny supermatch på sportbladet.se.

På söndag klockan 21.30 visar vi San Antonio Spurs–Golden State Warriors – konferensfinal i NBA-slutspelet.

– Det är jättekul att kunna fortsätta att erbjuda NBA till de svenska basketfansen, säger Jessica Linnman sportchef på Aftonbladet TV.

Här följer du matchen på söndag klockan 21.30

Natten mot fredag blev det klart: San Antonio Spurs tog sig ett steg närmare NBA-titeln när man slog ut Houston Rockets.

Samtidigt blev det också klart att Sportbladet kommer att sända den första matchen mot rivalerna Golden State Warriors.

– Vi har tidigare sänt Jonas Jerebkos Boston Celtics och LeBron James Cleveland. Extra roligt att vi nu får se Stephen Curry och Golden State på sportbladet.se, säger Linnman.

Och ännu fler matcher blir det. Varje helg fram till att NBA-finalen avgörs blir det gratis basket i världsklass på sportbladet.se.

– Vi kommer att följa slutspelsschemat och utefter det välja vilken match vi sänder. Men i grunden kommer det att vara matcher som spelas på bra svensk tid och det kommer ofta att vara på helgerna, säger Linnman.

Läsarna har gillat rapporteringen.
Läsarna har gillat rapporteringen.

Sändningarna och liverapporteringen av Malin Wahlberg har uppskattats av mycket av läsarna.

Underbart! Tack som fan för att ni visade matchen och håller med många som redan skrivit i tråden, vi är många i Sverige som älskar basket! Tack!” skriver Soso.

Tack för sändningen och rapporteringen! Mer basket åt folket.” skriver en annan läsare i liverapporteringen.

Stjärnspäckat möte

Trots skador på Tony Parker och Kawhi Leonard fullkomligt krossade San Antonio Houston i natt med 114–75. Australiensaren Patty Mills gjorde en mycket bra match när han ersatte Parker. Till matchen på sportbladet.se mot Golden State är förmodligen MVP-kandidaten Leonard tillbaka i spel.

Då ställs han bland annat mot superstjärnan Stephen Curry – ligans främste trepoängsskytt.

Golden State Warriors föll i förra årets NBA-final mot Cleveland Cavaliers, men har i år en ännu vassare uppställning med bland andra Kevin Durant.

I den andra konferensfinalen står det mellan just Cleveland och vinnaren i mötet Boston Celtics–Washington Wizards.

LÄS OCKSÅ: Så blev Stephen Curry superstjärna i NBA.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.