”Jag vill inte att det ska gå bra för dem”

SPORTBLADET

Legenden Robbie Fowler om vännens klubbval och framtidens Liverpool

Foto: valde rivalerna  Michael Owen spelar kommande säsong i Manchester United. Ett val som inte hans före detta anfallskamrat, Robbie Fowler, känner sig helt tillfreds med.

Robbie Fowler och Michael Owen bildade ett fruktat anfallspar i Liverpool under sex års tid.

Nu finns ingen av dem kvar på Anfield och Fowler tycker det känns konstigt att hans gamle vapendragare finns hos värsta rivalen Manchester United.

– Jag vill inte att det ska gå bra för dem, säger 34-åringen.

De bildade anfallspar i både landslaget och i Liverpool.

Under sex år öste Robbie Fowler och Michael Owen in mål i Premier League i den röda Liverpool-tröjan.

Numera spelar Fowler i Australien och Michael Owen har gått till en av Liverpools värsta rivaler, Manchester United, efter utflykter till Real Madrid och Newcastle.

Hoppas på Torres

Fowler är inte helt tillfreds med att hans vän finns i Manchester.

– Jag är överraskad över att Michael gick till United, men han är en mycket bra spelare och jag hoppas att det går bra för honom där. Det är en konstigt situation med Michael i Manchester United eftersom jag inte vill att det ska gå bra för dem, säger 34-årige Robbie Fowler till Daily Star. Han tilägger:

– Men om Michael gör många mål så hoppas jag att Torres gör ännu fler.

Liverpools säsong

Fowler passar även på att prisa Liverpool-tränaren Rafael Benitez. Och precis som en annan Liverpool-legend, Ian Rush, tror han att Liverpool vinner Premier League kommande säsong.

– Rafael Benitez är en mycket bra tränare och han kommer att korrigera en del fel som gjordes förra säsongen. Sättet som Liverpool avslutade förra säsongen var briljant, tyvärr var Uniteds avslutning lika bra.

– Men jag har sagt det under en lång tid, detta kommer att bli Liverpools säsong, de vinner ligan.

Se stjärnorna i Premier League på plats i höst: