Nej, det är inte en amerikansk fotboll

Galna detaljen som gömdes för världen

Vid en första anblick ser det ut som Thomas Davis fick med sig en souvenir från nattens Super Bowl.

Men nej, det är inte en amerikansk fotboll på bilden.

Det är 32-åringens arm.

Carolina Panthers förlorade Super Bowl mot Denver Broncos med 10-24 men Thomas Davis hyllas ändå som en hjälte. Eller i alla fall en hårding.

”Tänker inte missa den”

Två veckor innan karriärens höjdpunkt bröt 32-åringen armen. Trots det lovade han att inte missa den amerikanska fotbollens största match.

– Jag har två veckor på mig att läka och jag kommer utnyttja varenda minut av den tiden. Kom igen, ni känner mig. Jag tänker inte missa Super Bowl, sa Davis.

När lagen gjorde entré natten mot måndag fanns också Davis med. Med sin brutna arm gömd i ett gips spelade 32-åringen matchen igenom som en av Panthers bästa spelare med sju noterade tacklingar.

”Tack för allt stöd”

Efter matchen tackade Davis också klubbens läkarteam med en bild på sin sydda arm.

”Det här inlägget handlar inte om mig eller hur tuff jag är. Det handlar inte om att belysa mig eller mina skador. Våra läkare och tränare gjorde ett otroligt jobb som gav mig chansen att komma tillbaka till planen. Det här inlägget handlar bara om att visa hur mycket jag älskar mina bröder och #PantherNation. Tack för allt stöd”, skriver Davis.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.