Heta ryktet: Jätten värvar Viktor Blom?

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

Dyker upp igen hos speljätten: ”Så klart glada”

Foto: Foto: Neil Stoddart, Pokerstarsblog

Han tvingades lämna pokerjätten Full Tilt.

Nu ryktas det att Viktor Blom har hittat ett nytt ”jobb” – som spelare för Unibet.

Enligt ett pressmeddelande från spelbolaget deltar stjärnsvensken i ett öppet event hos Unibet, vilket satt fart på ”transferryktena” i pokervärlden.

– Inga kommentarer, säger Unibets presschef Jonas Nilsson till Sportbladet Poker.

Efter att pokerjätten Full Tilt i höstas sade upp avtalet med Viktor ”Isildur1” Blom har svensken stått utan sponsorkontrakt.

Han dök dock oväntat upp på Unibets storturnering i London förra året – och nu ska han spela onlinepoker hos bolaget mot ”vanliga” spelare.

Betyder detta att Blom numera ingår i Unibets stall? Jonas Nilssons svar lär spä på spekulationerna:

– För en dag i alla fall. Men nej, det är tyvärr inget vi kan kommentera i nuläget. Unibet är så klart glada att han ställer upp och att kunna erbjuda våra kunder det här är fantastiskt. Återstår att se om vi kan få till något liknande längre fram under året.   

Mät krafterna med stjärnan

Unibetspelare eller inte, under en tio timmar lång sittning 27 maj kommer Blom att spela mot allmänheten på bolagets pokerklient.

Insatserna kommer ligga låga nivåer – allt för att så många som möjligt ska kunna mäta sina krafter med svensken.

– Förra året var han med i vårt Golden Cash Game och nu får alla våra spelare chansen att mäta sig med Viktor ”Isildur1” Blom. Säkert många som kommer försöka tvåla till honom, återstår att se hur många som kommer lyckas.

Publicerad: