Hästshowen i Friends ställs in

Av: TT

Publicerad:
Uppdaterad:
Hästshowen i Friends arena i februari ställs in. Arkivbild.
Foto: Jessica Gow/TT
Hästshowen i Friends arena i februari ställs in. Arkivbild.

Den internationella hästshowen i Friends arena flyttades från november till februari nästa år på grund av pandemin.

Nu ställs showen in.

”Efter ett intensivt arbete för att kunna genomföra SIHS Special Edition i februari 2021, ett evenemang anpassat till det rådande läget med covid-19, har organisationen bakom Sweden International Horse Show tyvärr behövt ta beslutet att ställa in vinterns upplaga av evenemanget”, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Det rådande förbudet mot flera än 50 personer på allmänna sammankomster samt det svenska inreseförbudet gör det meningslöst att försöka arrangera evenemanget redan i februari.

Det menar evenemangschefen Christin Ericsson.

”Att ställa in vinterns evenemang är ett tungt beslut att fatta, men med de restriktioner som gäller i dagsläget, avseende publik och internationellt resande kan vi inte erbjuda ett evenemang som håller den höga kvalitet vår publik är van vid och förväntar sig och då ska vi heller inte genomföra evenemanget”, säger hon.

Tanken är att hästshowen återkommer den 25-28 november nästa år. Köpta biljetter till den inställda showen i februari kommer att gälla då. Det är också möjligt för den som vill att få pengarna tillbaka.

Publicerad:

LÄS VIDARE