Bandy

VSK vände mot Hammarby

SPORTBLADET

Gjorde sju mål i andra halvlek

Hammarby såg ut att gå mot seger hemma mot Västerås efter ledning med 3–1 i halvtid. Men VSK svarade för en suverän andra halvlek som de vann med 7–2 och totalt 8–5.

Foto: Michael Carlsson. VSK

Stefan Erixon hade siktet rätt inställt inför drygt 3 200 åskådare på Zinkensdamm. Mittfältaren slog in tre hörnor på rad innan Michael Carlsson kunde reducera i den 39:e minuten. Hemmalaget hade tre spelare utvisade i slutet av halvleken men VSK var uddlöst framåt.

I den andra halvleken kom dock Västerås ut som ett nytt lag. Carlssons två snabba mål i inledningen av halvleken till 3–3 bidrog en hel del till segern.

Västerås är fortfarande tvåa bakom Edsbyn som efter mycket besvär lyckades vinna med 7–6 mot Vänersborg. Segerskytt var Joakim Hedqvist som slog in segermålet på hörna i den 84:e minuten. Edsbyn har fem poäng ner till Västerås.

Örebro får inrikta sig på kvalspel efter 2 –8 borta mot Gripen. Skyttekungen Tomas Knutson gjorde sitt 37:e mål för säsongen i ett blekt Örebro. Gripen ligger kvar på tolfteplats och får sikta in sig på kvalspel för att behålla sin plats i elitserien.

TT

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Bandy

ÄMNEN I ARTIKELN

Bandy

Hammarby IF Bandy