Innebandy

Mora-spelare historisk målskytt för en stund

SPORTBLADET

De har skrivit två i stället för 20 sekunder

För ett par timmar var Kais/Moras innebandyspelare Therése Karlsson historisk. Svenska Innebandyförbundet gick nämligen ut med nyheten att hon gjort mål redan efter två sekunder i elitseriematchen mot Engelholm på lördagen. Men sekretariatet i Ängelholm hade glömt en nolla – målet kom efter 20 sekunder.

– De har skrivit två i stället för 20 sekunder. Det vore gott att hänga en efter två sekunder men jag tvivlar på att det är möjligt, säger Therése Karlsson till Eurosport.

Kais/Mora vann till slut bortamatchen i Ängeholm med 10–5 och avancerade till tiondeplats. Engelholm ligger fortfarande näst sist i tabellen.

I seriefinalen mellan Iksu och Balrog blev det också ett snabbt mål. Redan efter 46 sekunder gjorde Frida Stenvall 1–0 till Umeålaget som vann med 5–3. Matchen var jämn i en period (2–2) men sedan var Iksu det starkaste laget. Balrog tog ut målvakten i slutet men kom inte längre än en reducering till 3–5.

Balrog toppar fortfarande serien på 55 poäng, tre poäng före Iksu som har en match mindre spelad.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Innebandy

ÄMNEN I ARTIKELN

Innebandy