Vill satsa 6,5 milj – på sig själv i VM

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

Daniel Negreanus och Phil Iveys galna utmaning inför sommarens WSOP

1 av 3
Daniel Negreanu

Stjärnorna laddar för poker-VM. Då erbjuder en av de största – Daniel Negreanu – spel på sig själv och Phil Ivey som vinnare av en titel.

Minsta insats för att få betta: 32 000 kronor. Högsta: 6,5 miljoner kronor.

– Om jag inte känner dig och du vill satsa mot att jag eller Phil Ivey vinner ett armband i sommar, maila mig för betalningsinfo, skriver stjärnan på sin twitter.

Phil Ivey har en förkärlek till WSOP-armbands-satsningar, och i år verkar han rekryterat sin vän Daniel Negreanu för att få lite spänning inför sommarens World Series of Poker i Las Vegas.

Negreanu gör sig redo inför sommarens events, där han förmodligen kommer spela många evenemang, genom att erbjuda spel på om han eller Phil Ivey lyckas vinna ett WSOP-armband.

”Enkelt”

Vem som helst får spela, och dealen är jämna pengar.

Vinner Ivey eller Negreanu ett WSOP-armband under hela festivalen, så tar de pengarna, om inte, så vinner den eller de som bettat på det.

– Minsta insatsen är 5 000 dollar (32 000 kronor), högsta insatsen 1 miljon dollar (6,5 miljoner kronor). Oddsen är jämna pengar, om någon av oss vinner förlorar du. Enkelt, skriver Negreanu på twitter.

Säljer 50 procent

Så snart Negreanus tweet gick live uppmärksammades den direkt, och det finns redan massor av intresse.

Negreanu meddelade också sina anhängare att han är ute efter att sälja 50 procent av sina insatser för årets One Drop där inköpet ligger på 6,5 miljoner kronor – inte för att finansiera satsningen själv utan för att han inte vill lägga för mycket av sin bankrulle i en buckla.

Daniel meddelar att potentiella investerare ska kontakta hans assistent.

– Jag säljer 50% av min handling för One Drop, mejla min assistent för information om intresse i att ha en bit av mig finns, twittrar Negreanu.

Christoffer Wickman

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN