McGregors nya dyrgrip – köpt ”Havets superbil”

Conor McGregor har köpt en ny leksak.

För nästan 27 miljoner kronor har han införskaffat en Lamborghini-yacht.

Den är inspirerad av bildesign och kallas för ”Supercar of the Sea”.

För en dryg vecka sedan ställdes Conor McGregor mot Dustin Poirier på UFC 264 i Las Vegas. Det blev en plågsam upplevelse för irländaren, som lämnade med ett brutet ben.

Nu är han utskriven från sjukhuset och en lång konvalescens väntar. En del av den kanske han kommer spendera på sin nya båt.

I oktober förra året köpte han en yacht, Tecnomar 63, som har designats för Lamborghini. Han fick betala nästan 27 miljoner kronor för sin nya leksak.

Supercar of the Sea

Nu har den anlänt till MMA-stjärnan. På sin Instagram delade han en bild på den stora båten. Den väger 24 ton, är 63 fot lång och har en maxhastighet på 111 kilometer i timmen (60 knop). Den är inspirerad av bildesign och kallas för ”Supercar of the Sea”.

”Min Lamborghini-yacht är redo”, skriver han.

Redan under hösten kunde McGregors följare få se hur han valde ut olika material till båten, som under däck har ett stort sovrum.

”Det är en ära att säkra nummer tolv av endast 63 som har skapats. 1963 är året Lamborghini grundades och tolv är, ja ni vet om nummer tolv!”, skrev han då.

Nummer tolv refererar McGregors whiskeymärke Proper No.12.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN