Neymars nya uppdrag: lagkamrat med Ronaldo

Av: Michal Wolski, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:

Barça-stjärnan klar som ambassadör för speljätten

1 av 2 | Foto: POKERSTARS
Barcelonastjärnan Neymar är klar som ny ambassadör för speljätten Pokerstars.

Fotbollslegendaren Ronaldo är redan med.

Nu blir Barcelonas megastjärna Neymar en del av Pokerstars kändis-stall,

– Jag älskar utmaningen, oavsett om det är på fotbollsplanen eller vid pokerbordet, säger Neymar i ett pressmeddelande.

Häromdagen hade Neymar uppvisning med sitt Barcelona mot Bayern München i Champions League. I dag presenterar Pokerstars brassen som ny ambassadör för speljätten.

– För att bli en framgångsrik pokerspelare krävs samma skicklighet som hos en framgångsrik fotbollsspelare – mental styrka är viktigt, smidighet, tålamod, lugn och fokus, säger Neymar i ett pressmeddelande.

Döpt hunden till ”Poker”

På sitt Instagram-konto, som har över 14,5 miljoner följare, lägger brassestjärnan ofta upp bilder när han spelar poker. Hans intresse för spelet har gått så långt att han döpt sin hund till, just det, ”Poker”.

– När jag växte upp gjorde fotbollen mig väldigt tävlingsinriktad. När jag inte spelar fotboll är pokerspelande mot mina lagkompisar eller turneringar hemma en av mina favoritsaker att göra, säger han.

”En av de största stjärnorna”

Sedan tidigare har pokerjätten knutit till sig spanska tennisesset Rafael Nadal, med 14 Grand Slam-titlar, samt landsmannen Ronaldo, som vunnit fotbolls-VM två gånger.

– Neymar är en av de största stjärnorna inom idrottsvärlden och Pokerstars är stolta över att samarbeta med honom. Tillsammans kommer vi öka pokers popularitet och visa upp detta roliga och strategiska spel för en ny publik, säger företagets vd Michael Hazel.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN