Vinn en VIP- upplevelse under Hockey-VM!

Publicerad:

SPORTBLADET

Med Plus får du obegränsad tillgång till all sport på webben och i mobilen - just nu har du dessutom möjlighet att tävla om VIP-biljetter till matchen mellan Sverige - Ryssland den 11/5 (värde 2990 kr).

Ta med någon på deras första match - ett minne för livet.

Vill du köpa Plus och surfar i en mobil? Klicka här!

Missa ingen sport i sommar! Håll dig uppdaterad med det senaste och få tillgång till exklusiva erbjudande och event. Köp Plus i tre månader och häng med hela sportsommaren för endast 59 kr.

Just nu! Följ med bakom kulisserna på Hockey-VM och få möjlighet att träffa Foppa

Nu har du möjlighet att vinna en VIP upplevelse i Globen tillsammans med en vän. Ni får en exklusiv och helt unik guidning bakom kulisserna och chans att träffa någon av Hockey-VMs ambassadörer som t.ex. Mats Sundin, Peter Forsberg eller Björn Borg.

Under visningen får man besöka presscentret, omklädningsrum och flashzone. Det blir också ett besök nere vid rinkside och spelargång. Vi avslutar med en liten present och bra platser på VM-matchen Tre Kronor-Ryssland. Ta med någon på deras första match och upplev hockey-VM med Aftonbladet Plus. För att tävla om biljetterna köper du Plus genom att klicka på knappen ovan. Du hamnar i tävlingsformuläret efter genomfört köp. Lycka till!

Som Plus-kund har du obegränsad tillgång till Aftonbladet på webben och i mobilen

Fri tillgång till vassaste krönikörererna som Peter Wennman, Lasse Anrell, Simon Bank, Erik Niva, Jennifer Wegerup, Tomas Ros, Mats Wennerholm, Hans Abrahamsson med flera.

Bästa och senaste speltipsen.

Plus dusch och toalett under VM i Ukraina.

Guide till Kiev.

Dokument.

Aktuella topplistor.

"Det hände sen" med våra idrottsstjärnor.

Unika tävlingar där du kan vinna fina priser.

Event och erbjudanden som bara du som Plus-kund har tillgång till under sommarens sportevenemang.

Välkommen till en fantastisk sportsommar tillsammans med Plus!

Publicerad: