TV4-stjärnans nya drömjobb

Publicerad:
Uppdaterad:

Hon var en av stjärnorna i TV4:s storsatsning Robinson.

Nu har Sara Shalabi, 32, blivit värvad som pokerspelare hos Bet24.

– Det är fantastiskt att ha sju nya pokerprofiler i vårt team, säger Lars Kollind hos spelbolaget

Sara Shalabi.
Foto: pokerstarsblog.nu
Sara Shalabi.

32-åriga Sara Shalabi deltog under 2011 i äventyrsprogrammet Robinson i TV4. Shalabi blev snabbt omtyckt av det svenska folket och gick långt i tävlingen som vanns av Mats Kemi.

Förutom att äventyra har Sara Shalabi ett stort intresse av poker. Fram tills nu har hon sett pokerspelandet som en rolig hobby, men nu får hon tänka om.

”Upprymda”

Under den senaste tiden har spelbolaget Bet24 värvat sju nya profiler som ska ingå i team Bet24. Teamet består för tillfället av 13 spelare och en av dessa är Sara Shalabi. Spelbolaget har blivit imponerade av tv-profilens talang vid pokerborden – och nu värvat henne för att spela på och för Bet24.

Lagkapten i laget är välkände Jesper  Hougaard och Lars Kollind, på Bet24, säger så här om värvningen av de nya pokerspelarna.

– Vi är väldigt glada och upprymda över att ha tecknat upp några av Europas mest kvalificerade spelare. Det är fantastiskt att ha sju nya pokerprofiler i vårt team, säger Kollind i ett pressmeddelande.

Vunnit miljoner

Förutom Sara Shalabi har Bet24 värvat Stefan Mattsson, Tapio Vihakas, Ida Lindholm, Arvin Golrang, Matias Knaapinen och David Wintersberger.

– Det känns som en riktigt rolig start på det nya året att få bli en del av team Bet24, säger Stefan Mattsson som spelat ihop närmare nio miljoner kronor på turneringsspel. 

MiniMedia

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN