Comebackpodden!

Handbollspodden är tillbaka med sitt 13:e avsnitt.

Kent-Harry ryter till mot förbundskaptenernas daltande, betygsätter alla elitserielagens säsong och sågar sitt Ystad. Vi snackar SM-kvartsfinaler, kvalserie, CL-kvartsfinaler, tyska cupfesten...och den norska platsannonsen.

Podden är tillbaka.

Ingen gäst den här gången då Kent-Harry och undertecknad hade så mycket att snacka om, vilket ni också kommer att höra, efter en dryg månads semesteruppehåll.

Vad har ni då att se fram emot i detta avsnitt?

Jo, Kent-Harry ryter till mot förbundskaptenernas, som han uttrycker det, ”daltande” med vissa spelare:

”För mig är Källman helt körd. Han ska inte vara med i landslaget mer.”

Professorn tycker också att man måste ställa högre krav på spelarna, att en småskadad Kim Ekdahl Du Rietz ändå måste komma och vara med på samlingarna även om han inte kan spela matcher.

”Man måste bygga kulturen på ett annat sätt”, säger Andersson.

Ni får också höra Kent-Harry mycket tydligt uttrycka sin besvikelse över sitt Ystads IF efter matchen i går. Lyssna från början! Direkt från det vita hjärtat.

Men det blir också en analys med mer hjärna än hjärta av YIF:s fiaskosäsong: varför gick det som det gick och vad behöver göras.

Ska Engblom sitta kvar?

Tar Kent-Harry själv plats i klubben om han får frågan?

Vi (läs: Kent-Harry) sätter också betyg på alla lagens insatser i grundserien.

Undertecknad berättar om semesterdrömmar med Wislander i benskydd och varför han tänker på IFK Kristianstad varje gång han borstar tänderna på sonen.

Kent-Harry har skaffat en hockey-app. Varför? Svaret får ni i podden. Men det är en konsekvens av att han tycker att utvecklingen inom handbollssporten stått stilla.

Det blir en del Norge. Och lite Finland och Rumänien...

  Det blir en hel del Norge faktiskt. Bland om en häpnadsväckande platsannons. Nu kan du söka jobbet som norsk förbundskapten.

Vi snackar om tyska cupfesten i helgen med massor av svenskar, dissekerar kvartsfinalerna i vårt eget slutspel, pratar om kvalserien och tippar kvartsfinalerna i Champions League.

Det blir också en hel del snack om Champions Leagues egen pungslagsgate och om Ola Lindgren möjligen kan ha njutit något om/när han såg det.

Det blir några hyllningar också, av bland annat Alingsås och Michael V Knudsen.

Och lite Balkans bollunder förstås – med en efterlysning.

Vi snackar också om Sivertsson som fortsatt damförbundskapten och avslöjar nästa veckas gäst.

Johan Flinck

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.