Stjärnfajten – för en miljard kronor

SPORTBLADET

Oväntade beskedet: ”Han är besatt”

Tidigare i veckan öppnade Floyd Mayweather för en comeback.

Nu uppger The Sun att han ska möta MMA-stjärnan Conor McGregor.

Belöningen: Över en miljard kronor.

Floyd Mayweather är obesegrad i sina 49 matcher.

Han avslutade karriären efter att ha slagit Andre Berto under en gala i Las Vegas i september – men nyligen öppnade amerikanen för en comeback.

– Jag trivs med mitt liv som det är nu. Men folk är på mig hela tiden. De frågar mig: ”Är du redo för en comeback?” Jag har haft kontakt med CBS och Showtime (tv-kanaler) och man vet aldrig. Det har trillat in några galna erbjudanden, niosiffriga belopp (i dollar, reds.anm), jag är lyckligt lottad, men just nu trivs jag verkligen vid sidan av ringen, sa ”Money”.

”Blev galen”

Nu uppger The Sun att en match är klar.

Och inte vilken som helst.

Enligt den brittiska tabloiden ska Mayweather drabba samman med MMA-stjärnan Conor McGregor på en gala i Las Vegas i sommar.

– Floyd blev galen när Conor sa att han skulle krossa honom och knocka honom på 30 sekunder. Han är besatt av tanken att Conor ska äta upp sina ord. Den 2 maj kom de muntligen överens om en match, men Floyd har varit hemlighetsfull kring vem han ska möta ända fram till nu, säger en källa till The Sun.

Rikligt belönad

Enligt tidningen ska Mayweather belönas med 100 miljoner pund (cirka 1,2 miljarder kronor) för matchen, medan McGregor får nöja sig med motsvarande 82 miljoner kronor. Irländaren måste också gå ner cirka elva kilo inför matchen där de bara kommer att boxas, enligt The Sun.

Tidningen The Mirror hävdar i sin tur att uppgifterna inte stämmer och att McGregor i stället förbereder sig för en comeback i UFC.

ARTIKELN HANDLAR OM