”Mest galna film vi gjort"

avAnna Andersson

Publicerad:
Ken Blocks pressar sig till det yttersta i sin senaste film.

Ken Block är tillbaka.

I WRC och med coola Gymkhana 4.

- Det är den mest galna film vi gjort, säger amerikanen.

Ken Block

Amerikanen som är gigantiskt stor på internet, där hans filmer har lockat 110 miljoner tittare kör till vardags WRC. Det gör han i Tyskland den här helgen också.

Men vid sidan av det så har han släppt nästa stora film, Gymkhana FOUR, som spelats in under fem dagar på Universal Studios i Hollywood. Han kör en Ford Fiesta - byggd i Sverige.

- Till varje film har vi höjt ribban för att göra det tuffare och tuffare för oss själv, säger Ken Block i ett pressmeddelande.

- Så vi ville göra den fjärde filmen till en stor Hollywoodproduktion och Universal Studios var perfekt för oss. VI kunde bygga upp ett stort antal verkliga hinder på ett varierande sätt och de fanns inom bara någon minuts avstånd. Gymkhana fyra är utan tvekan den mest galna film som vi har gjort. Och riskerna som jag tog bakom ratten var de största jag någonsin har tagit när jag filmat.

För att hylla välkända Hollywoodproduktioner ser vi honom bland annat köra förbi klocktornet i från ”Tillbaka till framtiden”, Psychos Bates Motel de kör igenom Whowille och står ansikte mot ansikte med JAWS - med andra ord en produkt av Hollywood.

Kika får ni se.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Motorsport