”Krockade vi med Stålmannen?”

avSimon Norberg

Foto: Steven Adams, Josh Huestis (TWITTER)

När NBA-laget Oklahoma City Thunder landade i Chicago gjorde spelarna en märklig upptäckt på flygplanets utsida.

Nosen var nämligen ordentligt intryckt.

”När du av misstag träffar Stålmannen under flygning,” skrev Patrick Patterson på sociala medier.

Efter fredagens bortaförlust mot Minnesota Timberwolves med 119–116 satte sig Oklahoma City Thunder på ett chartrat Boeing 757-200 med destination Chicago för ny match mot Chicago Bulls.

Men resan till ”The windy city” blev en märklig sådan.

När laget anlände till Chicago's O'Hare fygplats sent under fredagskvällen gjorde spelarna i laget en märklig upptäckt.

Alla oskadda

Nosen på flygplanet var nämligen helt intryckt och direkt började Oklahoma City Thunder-lirarna att spekulera hur skadan kunde ha kommit till.

Nya Zeeländaren Steven Adams la ut en bild med texten: ”Vi hade minst sagt en tuff flygning”, och andra spelare tog vid.

Superstjärnan Carmelo Anthony kablade ut bilden på Instagram och frågade sig vad som möjligtvis kunde ha träffat planet i luften den tiden på kvällen.

Sedan berättade han också att hela laget var oskadda.

Patrick Patterson passade på att skoja till det lite och skrev istället: ”När du av misstag träffar Stålmannen under flygning.”

Flertalet personer har sedan involverat sig i frågan och kommit fram till att det mest troliga är att flygplanet krockade med en fågel uppe i luften.

– Flygplanet landade säkert utan incidenter och ett underhållsteam kommer utvärdera det inträffade, säger en talesperson för flygbolaget Delta enligt Daily Mail.

ARTIKELN HANDLAR OM

NBA

Chicago

Oklahoma

Boeing