Tiger Woods bygger en tryckkammare

SPORTBLADET

Skaffar kammaren
för rehabilitering

Foto: Phil Mickelson kan ta över positionen som världsetta från Tiger Woods som nu ägnar sig åt stora byggprojekt vid sitt hem.

Rykten säger att Tiger Woods nacke är bättre och att hans comeback kan komma så snart som vid nästa veckas Memorial.

Samtidigt bygger Tiger ut runt huset på Jupiter – enligt USA Today ska han bygga flera pooler, en golfbana för träning och en tryckkammare.

Det har gått ett par veckor sedan Tiger bröt The Players på Sawgrass på grund av smärtor i nacken. Men enligt Golfchannel planerar världsettan för en comeback redan nästa vecka vid The Memorial på Muirfield Village, Ohio, en tävling som han vann ifjol.

Mickelson kan gå om

Men redan den här veckan kan Tiger bli av med sin position som världsetta. Om Phil Mickelson vinner på Colonial så hoppar han förbi Woods i toppen.

Samtidigt verkar Woods ha fullt upp hemma på tomten. En ny träningsbana planeras på den 55 000 kvadratmeter stora tomten och en tryckkammare ska byggas. Tiger har tidigare fått syrgasbehandling i tryckkammare och det ska vara i rehabsyfte som kammaren byggs. Syrgas som inandas i en tryckkammare tros vara effektiv mot bakterier eftersom det höjer de vita blodkropparnas försvarsförmåga och det kan också stimulera cellbildningen och blodkärlstillväxt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Golf