Så tyckte ni läsare

SPORTBLADET

"Juventus vinner Champions League"

Missee tyckte att Bayern spelar bra men tror att Juventus vinner Champions League. Fredrik tycker att Henke Larsson borde vara i startelvan.

Tisdagens Eftersnack dominerades av åsikter om Zlatan och hans Juventus. Läs alla inlägg här!

Zlatan är kanske är världens bästa target player och är väldigt viktig i uppspelet för Juventus/landslaget.

Kalla honom överskattad är helt fel enligt mig, Den ända spelare med den fysik och tenkin i dagens fotboll är Adriano.

Sen det där med Anders Svensson och Källström frågan så ser jag det som att man kan inte leva på sina gamla meriter.

Tyvärr Anders men jag tror vi måste spela in en ny mittfältare som är lite mer färsk. För om vi ska satsa på o lira med Alexandersson , Mattias Jonsson mm. så kommer det blir en chock för det nya unga killarna när dem väl får chansen.

Mer speltid för Elmander , Rosenberg etc.

Man måste tänka långsiktiligt ibland.

/Owe

-----

Juventus är fortfarande ett bra lag även om de förlorade ikväll. Bayern Munchen ska såklart vinna på hemmaplan. Zlatan Ibrahimovic fick frisparkar emot sig hela tiden när han var med i närkamper med sina motståndare. De vinner nästa gång på hemmaplan med 2-0 tror jag.

// Milad

-----

16.8% av besökarna som valt att ge Zlatan ett betyg efter Champions League matchen borta mot Bayern Munchen, valde att ge betyget fem plus, vilket i praktiken innebär en strålande och nästintill en prickfri insats. Hur många är det som egentligen röstar partiskt och seriöst? 16.8% ger Zlatan toppbetyg, vilket är ett hån mot de som verkligen spelade bra. Zlatan var alltså bäst på plan tillsammans med bland andra Santa Cruz? Tillåt mig att skratta...

Mvh, JT

-----

Helt OK! Alltså!

Hälsningar Georg J. i Göteborg

-----

Hoppas verkligen inte att Viera är så här viktig för Juventus eftersom han kan bli borta i sex månader! Då ser det illa ut...

/EA

-----

Zlatan synttes knappast idag. det var bra att han gjord emål i allafall. men om man tänker efter så var det inte samma juvuntus som alltid.

Abbiati va ingen vidare hellare. det var nära att han skulle catcha den bakåtpassen, sånt förväntar man sig inte av en gammal målvakt. Sånt måste han kunna..

och första målet som han släppte in kunde vem som helst ta. han var helt enkelt inte bra heller.

stjärnorna i juvu var osynliga känns det som..

Däremot Bayern gjorde en kanon match fortsätter de så kan de komma långt till skillnad från juvuntus

/Hamed

-----

Trezegue bra? Han får helt ta på sig Munchens 2-0 mål och vad gjorde han annars? Tycker nog ingen får godkänt i Juve ida. Och sen undrar jag vad domarn håller på med innan första målet... Men det var tyvärr rättvist

/Bianconeri

-----

Zlatan är grym! Utan honom skulle Sverige aldrig nått ända fram till VM.. Han är även den första som skjuter mål på Bayerns nya arena. Kung! Fyndiga personer som påpekar annat talar av ren avundsjuka och inget annat.. Vi alla ser ju bevisen på hans status.

/Vm guld?

-----

Visst gjorde Zlatan mål men Juve torskade ändå matchen. De som vinner matcherna i dagens juve är ändå Trezzan o Del Piero. Förra säsongen var Zlatan en matchvinnare men i år har han inte visat så mycket. Finns dock fortfarande tid. Henke fick vara me från start och spelade stundtals bra men måste nog prestera mer för att ej bli utbytt. Med tanke på att Messi kom in och skapade en målchans direkt åt Etoo visar ändå att denna nya talang kommer nog så småningom ta en plats i elvan.

/ CJ

-----

Ingen fara med Juve, medioker match av deo ida men det är ingen fara. En förlust på 10 matcher är ett grymt fasit. Även de bästa lag har svackor i enstaka matcher dock va detta bland det sämsta jag sett Juve prestera. Och Zlatan äger kommer börja ösa in mål tids nog.

/Bianconeri

-----

Jag tycker som så många andra att Juventus är världens bästa lag just nu.

Chelsea rår defenetivt inte på dem och om det skulle vara något lag så skulle det vara laget med världens bästa anfallspar...Milan

/JP

-----

Zlatan är överskattad, ut med Svensson i landslaget och in med Källström Sveriges svar på Vieira enligt Djurgårds Fansen

/// Freddy

-----

herregud kan vi Zluta snacka om denne spelare

han e ju rutten

/killerboot

-----

Zlatan gjorde iallafall det han ska göra - mål. Men sen om han var bra eller inte, det var ju ingen i Juventus ikväll!

/Johan

-----

Tycker det är dåligt av Juventus att få stryk av Bayern Munchen trots bortaplan, speciall anläggning, tusentals hatiska fans på läktaren. Så är det lite för klent för Juventus, satt och jämnförde start 11:orna med varandra och Juve var bättre på hela 7 positioner, hade nog varit 9 om inte Buffon och Vieira hade varit borta. Visst en liten "tavla" av Abbiati men vad kan han göra dem flesta kommentatorerna säger ju att man ska lita på sin känsla han trodde att skulle få ett inlägg men det blev ett skott. Men med facit i hand så skulle jag nog ändra om så att siffrorna blev bättre för Bayern (jämförelse av spelarna), gick ju på hur de har visat sig tidigare men i matchen vill jag ha plus till Maakay, Demichelis Och Ballack i Munchen. I Juve blir det till Cannavaro, Emerson och Trezeguet. Zlatan gör ingen vidare match målet höjer naturligtvis men det är inte mycket.

/Åsa

-----

MååååÅÅÅÅÅLLLL!!!!Av vem???ja,vem annars??Zzuper ZZZzzzlatan!!!

Han är så bäst!!

Sverige ska va så glad att ha en så spelare som han!!Alla andra kritiker kan va tysta nu!!haha....

/Helen

-----

Hur kan du tycka att Anders Svensson är underskattad!!! Anders Svensson var bra för 3 år sen. Nu lever han på sina framgångar (?). Zlatan kan vara osynlig större delen av en match, men så några snabba vrickningar med foten och det kan stå både 2-1 och 2-2.

/Michael

-----

Klart att Larsson borde vara i startelvan... han gör så mycket för laget, bland annat skapar målchanser och ytor åt sina medspelare... Nu blev han ju utbytt mot Panatenikos... men han gjorde en bra match, han var ju placerad helt konstigt ute på högerkanten, så det var ju ingen "Henke" position... Henke kommer ta sig in i start elvan under året... det vet jag!

//Fredrik

-----

Bayern spelar bra men Juve vinner ändå championsleague och Zlatan e inte en överskattad spelare utan dom som följer hans matcher vad hur viktig han e för Juventus. Sen läste jag att Juventus bara har mött mediokra lag i serie A hmmmm. Jag som trodde att Inter milan var ett bra lag och vad jag kommer ihåg så vann Juventus med 2-0 eller vad säger du ( Schumi )

/missee

-----

Jag tycker inte att det är förvånande att Henrik Larsson skulle ta plats i startelvan i denna match. Tycker att han har visat att det är där han hör hemma. Han är bäst...

/Barcelonafans..

-----

Zlatan är mycket överskattad

Fotboll är så mycket mer än att finta,skryta och inte

passa en lagkamrat som har öppet mål.

Passningar,kondition,snabbhet,jobba hem och skott m.m.,behövs också.

Anders Svensson är den mest underskattade spelaren.

Tycker han är den bästa svensken när han är i form.

Heja Bajen och Arsenal! Milan är alltid farliga.

/M.P.

-----

juve kommer ej göra mål

bayern har inte släppt in nåt mål på nya arenan och kommer ej göra det ikv heller...

nu måste bajen ta in Asiens maradona Ali Karimi så de blir ännu roligare fotboll :D

/Iman

-----

Zlatan är särklass och är just nu bland världens 3 bästa anfallare!Utan Zlatan så hade sverige inte nått Vm o tror att Juventus kommer att vinna allt iår....Mkt tack vare denna STORA Zzzuper zzZZlatan!!

/Helen

-----

Zlatan e KUNG men han spelar inte så bra just nu. Henke 'r gammal och hans tid e över som fotbollspelare han kommer inte komma in i sin gamla form. Alla snackar om hans skada men han platsar heltenkelt inte i Barcelona tråkigt men det är sant. Men ZLATAN gör mål i kväll!

/MISSEE

-----

Hahaha vad ska man säga.

Här har Juve vunnit över mediokra lag i italien och höjs till skyarna. Inte minst Zlatan som med minsta lilla pass får första sidor i media.

Men vad händer när de får möta lite tuffare motstånd. Ja då ligger man under med 2 -0 efter första halvlek.

Bayern har ju dominerat totalt, och mediakisen Zlatan har ju knappt synts till. Hoppas Bayern fortsätter köra över dem i andra. GGGOOOOOOO BAYERN !!!

/Schumi

-----

Zlatan kan inte leka fritt langre, for han har fatt en betydande roll i ett Varldslag. Titta pa Jay Jay Okocha i Bolton, en av mina absoluta favoritspelare, han har fatt leka hur mycket han vill. Och vi vet ju alla var han spelar idag...

/FC Beantown

-----

Jag tycker det är dags för Zlatan att trycka in ett mål och visa vad hans magiska fötter är köpta för.

/Jacob

-----

Bayern München är påväg upp igen ! Jag tror inte Bayern München kommer att vinna Champions League men jag tror att dom kommer att hänga på dom topp tippade lagen som t.ex FC Juventus och FC Barcelona. Ikväll vinner Bayern München med 2 - 1 tror jag, Italienska lag brukar inte ha det så lätt i München. Champions League vinner ingen mindre än AC Milan, Just det AC Milan tror jag vinner Champions League och varför ?, Dom har ett bra lag, bra publikstöd och en bra coach. Förra årets final var en kass men samtidigt rolig final 0 - 3 till AC Milan efter en halvlek då trodde man det var avgjort men det roliga var att FC Liverpool kom tillbaka och kunde vinna. AC Milan kommer att få möta FC Barcelona i finalen där AC Milan vinner matchen med 2 - 1.

/Camilla

-----

JA ZLATAN GÖR MÅL

NEJ HAN BORDE STARTA ÄVEN MOT DEPORTIVO

/PATRICK

-----

Zlatan är en uppblåst arrogant idiot,sen må han spela som en gud,men uppförande och hyfs går långt före en lek som kallas fotboll,det verkar som att bara man kan sparka en boll så får man bete sej som en idiot mot allt och alla.nä klipp håret och skaffa dej ett RIKTIGT jobb zlatan,

/lule hockey

-----

zlatan denne zlatan !

faan man kan ju tro att killen HAR spelat med en apelsin i år.

Han måste få chansen att leka fotboll mera än vad som är fallet nu, han är för hårt styrd.

För att zlatan ska fungera som en riktig zlatan måste han få fritt utrymme att leka fotboll.

TROR INTE ATT HAN TRIVS TILL FULLO JUST NU !

/ PETER

-----

Zlatan gör inte mål han e sämst o ingen tar henkes plats me han rutin så nej nej henke e bättre än zlatan när han e i form

/Alle