Läsarnas mejl

SPORTBLADET

Tur att Arne & Ankan finns...

Hur rekryterar tv-kanalerna sina kommentatorer egentligen? Niklas Holmgren i Canal Plus skriker som en auktionsutropare, Daniel Kristiansson i TV 4+ pratar som om han siktade på en notering i Guiness Rekordbok och Robert Perlskogs ständigt negativa oreringar om det svenska handbollslandslagets insatser och framtid får en ju att hålla på Kroatien, Spanien, Japan och allt vad de nu heter. Tur att Arne och Ankan sitter stadigt. Där finns kompetens och rutin!

Lasse Alverfelt, Köping

För mycket ljus på Jihde

Fattar inte att den där Peter Jidhe kan få sån uppmärksamhet överallt. Han är så jävla bra säger alla, själv tycker jag att han verkar lite konstig. Han säger Du till kungen, skojar med boxar-Roberto och har en bror som spelar innebandy. Och så har han knasig dialekt. Nä, tacka vet jag Bosse Hansson!

Matte, Lysekil

Ge oss mer Chris i rutan

Var är Chris Härenstam? Varför syns denne kanonkille inte oftare i SVT? Det är väl synd om vår bäste kommentator alla kategorier ska gömmas undan på Eurosport? SVT borde förtidspensionera flera av sina ”gubbs” en gång för alla. Har de inte insett vilken expert Härenstam är? Bort med saggiga Lindeborg & Co. In med mer Chris. NU!

Jocke, Skara

Visa mer konståkning i tv

Äntligen! Jag säger bara: äntligen! Konståkning i tv. Hela året får man stå ut med att rutan är full med denna eviga fotboll och hockey. Ointressanta gubbsporter. En gång om året (inte mycket mer i alla fall) får vi stackars konståkningsintresserade en chans att se denna underbara, krävande och vackra sport. Alla tv-chefer borde titta och lära sig ett och annat. Konståkning är en fantastisk tv-sport som vi vill se mer av året om!

Birgitta Larsson, Södertälje

Ta tillbaka Eurosport, UPC

Skärpning och ta tillbaks Eurosport i upc-rutan.

Vem i hela fridens namn kan njuta amerikansk “fotboll”?

Staffan Lindholm