Superstjärnan attackerade en kvinna

NFL-stjärnan knuffade och sparkade på kvinnan

avFredrik Jönsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Superstjärnan Kareem Hunt gav sig på en kvinna i februari.

New York Post har publicerat en artikel och en video som visar när han knuffar och sparkar på en kvinna på ett hotell i Ohio. Nu har han sparkats av sin klubb Kansas City Chiefs.

– Jag vill be om ursäkt och jag är djupt ångerfull för mitt agerande säger han i ett uttalande.

Kareem Hunt är en stjärna inom amerikansk fotboll. Han spelar running back för Kansas City Chiefs och fick utmärkelsen Årets rookie i NFL 2017.

Nu har han hamnat i fokus i amerikanska medier för en incident utanför sporten. TMZ Sports har publicerat en video där Hunt attackerar en kvinna.

Grep inte Hunt

Ett videoklipp visar hur Hunt knuffar en kvinna och sedan sparkar på henne när hon ligger ner. Polisen kom till platsen, men valde att inte gripa Hunt då de enligt TMZ inte kunde bevisa att ett brott hade begåtts.

Händelsen inträffade i februari, men det är först nu videon kommer fram. Han har spelat samtliga matcher den här säsongen. Varken Kansas City Chiefs och NFL har kommenterat händelsen.

Kareem Hunt är avstängd av NFL under tiden händelsen utreds skriver AP. Och senare under fredagen meddelade hans klubb Kansas City Chiefs att han sparkas från klubben med omedelbar verkan.

– Jag vill be om ursäkt och jag är djupt ångerfull för mitt agerande. Jag hoppas att jag kan gå vidare efter det här, säger han i ett uttalande.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM