”Kommer ut som feta katter”

Per Hellmyrs rasar efter derbyförlusten

Bollnäs föll tungt i ödederbyt mot Broberg.

Då var storstjärnan Per Hellmyrs rasande efter matchen.

– Fan, det är derby och vi har laddat för den här matchen hela veckan så kommer vi ut som feta katter, utbrister han.

Se alla mål från elitserien i bandy här!


Bollnäs var piskat att vinna hemma i derbyt mot Broberg för att ha realistisk chans på slutspel. Men gästerna tog tidigt kommandot på Sävstaås och segrade till slut med 5–3.

Efter matchen var landslagsstjärnan Per Hellmyrs rasande.

– Nej, vi hade ju tänkt vinna den här matchen i dag. Men det gick ju åt pipsvängen. Vi skänker bort första halvlek till och börja med, säger han i Sportbladet Play.

– Vi är inte alls med i det hela. Fan, det är derby och vi har laddat för den här matchen hela veckan så kommer vi ut som feta katter.

”Broberg kan svansa igenom”

Nu har Bollnäs tre poäng upp till Broberg på den tionde och sista slutspelsplatsen med tre matcher kvar. Något som är klart är att det inte kan se ut som det gjorde under fredagen om slutspelschansen ska leva.

– Vi blir väldigt, väldigt passiva. Vi är inte där. Man lär ju vara där på plats här och nu och ha lite energi och drag, säger Hellmyrs.

– Men vi har ju ingenting. Vi får inte till något anfallsspel, det hackar för oss, passningar kommer bakom, defensiven blir väldigt lam, Broberg kan svansa igenom och göra sina mål.

Bollnäs spelade upp sig gjorde den andra halvlekens enda mål när Patrik Nilsson gjorde 5–3-målet på straff, men det hjälpte föga.

– Vi ryckte upp oss i halvtid och kom ut och gör väl en hyfsad andra halvlek, men det fattas lite för oss i dag. Vi har inte det rätta trycket som vi har haft tidigare matcher.

Du ser alla matcher i elitserien på Sportbladet Play.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.