McGregors knock – efter 40 sekunder

40 sekunder!

Efter 15 månader utanför oktagonen blixtknockade Conor McGregor en av UFC-historiens allra bästa. Donald Cerrone fick aldrig ens en chans att börja fajtas.

– Jag skapade historia i kväll, skrek McGregor i ringintervjun.

Han blixtstartade med en flygande vänstersving som missade målet men följde i samma rörelse upp med att pricka Cerrones ansikte med sitt vänstra knä. Sen drog han iväg fyra hårda träffar med vänster axel i clinchen innan de två separerade från varandra.

Den omskakade Cerrone var efter det aldrig beredd på den förödande vänsterspark som prickade hans högra kind. Snudd på en knockoutspark som McGregor följde upp med våldsamma vänsterslag mot den liggande motståndaren. Det var bara en tidsfråga innan domaren skulle bryta.

– Det var bra träffar med min axel. Han förväntade sig inte dem. När vi delade på oss såg jag blod i hans öga och då var det bara att attackera. Min huvudkick blev rena knockouten, säger Conor McGregor.

Som inte hade någon vinst sen 2016 men som nu är tillbaka som UFC:s och MMA:s stora superstjärna.

”Jag har aldrig sett nåt sånt”

– Jag skapade historia här idag. Först blev jag mästare i fjädervikt, sen lättvikt och nu slår jag knockout även i weltervikt. Jag trivs i den här viktklassen.

– Jag är inte riktigt där jag var tidigare ännu. Nu ska jag partaja och fira och sen ska jag in i gymmet och ta mig tillbaka dit där jag var förr, säger Conor McGregor.

Motståndaren Donald Cerrone var full av beundran för sin motståndare.

– Hans axel skadade mig till hundra procent. Jag har aldrig sett något sånt. Han knäckte min näsa, men det är sånt här som händer. Jag älskar sporten.

Conor McGregor tackade sin stora fansskara för supporten han fått och tog naturligtvis chansen att marknadsföra sin egen whiskysort innan han lämnade ringen insvept i den irländska flaggan.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN