Här sjunger Torstenson Abba-låt ihop med fotbollsstjärnorna

Publicerad 2017-05-22

”Vevats fram och tillbaka i Rumänien”

Sista natten med gänget för Linnea Torstenson och Per Johansson i Bukarest.

Då firade handbollsprofilerna med att sjunga Abba ihop med rumänska fotbollslegendarerna Adrian Mutu och Costin Contra.

– Mutu lade ut filmen på Instagram och nu har den vevats fram och tillbaka här i Rumänien, säger Johansson.

Rumänska storklubben i handboll, CSM Bukarest, avslutade säsongen med att i lördags vinna den inhemska cupen efter att tidigare i vår vunnit ligan och tagit brons i Champions League.

Efteråt firade hela laget med middag varpå flera spelare och ledare gick vidare till en nattklubb i Rumänien.

Det var sista natten med gänget för tränaren Per Johansson, som anställdes på ett korttidskontrakt för två månader sedan, och Linnea Torstenson, som slutar efter tre år i klubben. I laget hittar vi också Isabelle Gulldén och målvaktstränaren Linus Persson, som förlängt sina kontrakt.

Fotbollslegendarerna gratulerade

På nattklubben firade också ledarstaben i fotbollslaget Dinamo Bukarest, som tidigare på lördagen vunnit ligacupfinalen, med gamla legendarerna Adrian Mutu och Cosmin Contra i spetsen. Mutu, som är 2000-talets största stjärna (och problembarn) i rumänsk fotboll med spel i bland annat Chelsea och Juventus, är general manager i klubben och Contra, som spelat i Milan och Atletico Madrid, är tränare.

– De kom fram och gratulerade oss. Vi satt och snackade länge och de var väldigt insatta i, och intresserade av, vad vi har åstadkommit. De vill bygga Dinamo till något större än att bara vara ett topplag i Rumänien, berättar Johansson.

I Sverige är Mutu också känd som en av Zlatan Ibrahimovics vänner under karriären.

– Han berättade att han och Zlatan var rumskamrater under deras år ihop i Juventus, säger Johansson.

Lade ut på Instagram

Hade det stannat vid ett samtal runt ett bord på en nattklubb i Bukarest hade nog inte många känt till sammanträffandet.

Men frampå småtimmarna hamnade Johansson och Torstenson på scen ihop med fotbollslegendarerna, där de sjöng Abbas ”Mamma Mia”.

– Man lade på en Abba-låt och då drog jag med mig Linnea upp på scenen. Sedan kom Mutu och Contra också upp.

Framträdandet filmades av någon i lokalen.

– Mutu lade sedan ut filmen på Instagram och nu har den vevats fram och tillbaka här i Rumänien. Den har fått ett väldigt genomslag, säger en förvånad Johansson.

– Jag vet inte om filmen är till min fördel precis, men det var väldigt roligt i alla fall. Nu kanske man inte kan tro det, men det var faktiskt väldigt lugnt och städat annars, säger Johansson, som lämnade Rumänien och Bukarest på söndagen.