Cristiano Ronaldo byter herrgård – väcktes av får

Cristiano Ronaldo och hans familj byter gård.

Manchester Uniteds stjärnvärvning väcktes av bräkande får.

Familjen flyttar nu från en herrgård med sju bäddar till en annan.

Efter sin flytt tillbaka till Manchester United bosatte sig Cristiano Ronaldo i en herrgård med sju bäddar.

Ett säkerhetsteam ska ha fixat gården som tidigare ägts av en annan tidigare United-spelare. Men nu har familjen redan tröttnat på sin bostad. Eller ja, boskapen.

Enligt den brittiska tabloiden The Sun ska anfallaren ha flyttat ut efter mindre än en vecka då de stördes av bräkande får tidigt på morgonen. De kände sig inte heller säkra då det var för bra insyn från vägen.

Tidningens källa säger att Ronaldo är väldigt professionell, han värderar sin sömn och vila efter matcher. Därför kände portugisen att den bästa lösningen var att flytta.

Känner sig hemma

Den nya herrgården ligger i Cheshire och ska bland annat ha en pool, ett biorum och ett garage stort nog för fyra bilar. The Suns källor säger att Ronaldo bodde i närheten under sin tidigare sejour i United och känner sig därför hemma i området.

Den 36-åriga anfallaren som i sin andra debut för klubben gjorde två mål i en 4–1 vinst mot Newcastle var tidigare i Manchester-klubben mellan 2003 och 2009. Under de åren blev det totalt 118 mål på 292 matcher.

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo.
Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.