Hoodies som räddar hösten

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Kylan kryper på och elpriserna stiger! Det är hög tid att se över höstgarderoben – det här kommer i alla fall att hjälpa en bit på vägen.

Fryser du?

Om ja: Köp dig en fräsig rosa hoodie från Sportbladet Shop, så ska du se att det blir bättre. Det är iofs ett litet tag till leverans, men när du väl fått den slipper du frysa. Om det inte blivit ännu kallare då.

Hoodien som gör dig fräschast i stan i höst.

Om nej: Köp dig en fräsig rosa hoodie från Sportbladet Shop ändå. Det kommer säker att bli kallare sen. Och blir det INTE kallare sen så har du oavsett skaffat dig en awesome rosa hoodie.

Sportbladets rosa hoodie är ett måste i höst.

Fler färger

Räcker det inte med en luvtröja (eller – ve och fasa – tycker du inte att den rosa hoodien ÄR fräsig?) så kan du så klart även slå till på en blå. Eller på en gul. Heja Sverige!

Sportbladets fräscha Heja Sverige-hoodies.

Råkar det vara så att du inte är i höst-mode överhuvudtaget så, kul för dig – köp dig ett strandtennis-set eller något och fortsätt låtsas att det är sommar.

Besök Sportbladet Shop direkt här!

.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.