Ny F1-satsning på Sportbladet: ”För alla Formel 1-fantaster”

Formel 1 är hetare än någonsin – nu satsar Sportbladet stenhårt med ny plattform för att följa motorsportens bästa tävlingar i realtid.

– Vi har byggt den ultimata superguiden för alla Formel 1-fantaster, säger Sportbladets expert Anna Andersson.


NYHET: Kolla in F1-bevakaren i målservice!


I lördags drog en ny säsong av Formel 1 igång med en riktig stjärnsmäll - noll poäng för Red Bull och en dubbelseger för Ferrari. Den 27 mars är det dags för säsongens andra deltävling, på den snabba stadsbanan i Saudiarabien och du har chansen att vara mer delaktig i Formel 1 än någonsin tidigare.

Med Sportbladets nya plattform kan du följa alla race i realtid och ta del av statistik, resultat och analyser av experten Anna Andersson.

– Vi har tagit ett helhetsgrepp på Formel 1 under 2022 och kommer vara den enda guide du behöver för att följa alla tävlingar.

Tidigare bosatt i Tyskland har hon superkoll på allt som skrivs och snackas om och på Sveriges största F1-blogg här på Sportbladet rapporterar hon de viktigaste nyheterna och det senaste skvallret.

Så kan du följa spänningen i realtid

– Årets satsning består av tre delar. Genom F1-bevakaren i målservice följer du alla loppen och håller dig fullt uppdaterad med resultat och vad som händer kring racen i realtid. Där hittar du också länkar till all journalistik på F1-bloggen. I bloggen finns alla texter, reportage och snackisar innan, under och efter loppen.

Anna Andersson kommer även att medverka i Sportbladets nya podcast ”Plattan i mattan”, där du löpande får de senaste snackisarna.

– Det är ett snyggt, avskalat format med allt du behöver för att bli uppdaterad. Upplägget passar lika bra för dig som är inbiten Formel 1-fantast och dig som precis upptäckt sporten. Formel 1 är mer populärt än någonsin, mycket tack vare Netflix succéserie ”Drive to survive”.

Den efterlängtade fjärde säsongen hade premiär i fredags och de nya avsnitten utlovar allt ifrån spännande lopp och nya banor till omtalade bojkottar och dramatik.

– Serien har skapat en helt ny publik till Formel 1, vilket är superkul. Du får en unik inblick i den världen, följa med in i depån på ett helt annat sätt, veta vad som händer bakom hjälmarna och efter loppen.

Senaste nytt från Formel 1 - i F1-bloggen

Kolla in F1-bevakaren i målservice här!


Tips!

Missa inte Motor Manager – Sportbladets Formel 1-tävling baserat på verkliga resultat. Skapa ditt lag med stjärnor och talanger, led dem genom 22 omgångar från den 19 mars till den 21 november och tävla mot dina vänner och andra fans.

Ta ut ditt lag i nya Motor Manager 2022 här!

Här hittar du även experternas lag till Motor Manager!


Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.