Henrik Stensons pik till Tiger Woods

Henrik Stenson.
Henrik Stenson.

Tiger Woods kritiserade Henriks Stensons humor.

Nu svarar svensken.

– Många av Tigers skador de senaste åren är ju revbensskador efter att han har skrattat så mycket åt mina skämt, säger han

Svenskstjärnan Henrik Stenson omnämns ofta som den roligaste spelaren på PGA-touren.

Men Tiger Woods är inte imponerad.

Han fick nyligen frågan om vem som är roligast på touren- och svarade skämtsamt:

– Jag vet en person som tror att han är rolig hela tiden, men som jag inte tycker är det. Det är Stenson. Han drar tre-fyra torra skämt per dag.

Tiger Woods.
Tiger Woods.

Stenson: ”Har skrattat så mycket”

Svenskens svar på passningen?

Han ombes kommenterar Woods pik i en intervju på Instagram.

– Det var ju att han försökte skämta och folk missuppfattade det, konstaterar Stenson och fortsätter med glimten i ögat:

– Många av hans skador de senaste åren är ju revbensskador efter att han har skrattat så mycket åt mina skämt. Så att jag hoppas att han kan komma till rätta med det inom kort.

Noterbart är att Woods tidigare har hyllat Stensson som ”väldigt rolig”.

– Jag har spelat mycket med honom de senaste åren och Henrik är en fantastisk kille. Han är väldigt rolig att spela med. Han har en väldigt torr humor och drar alltid skämt hela dagarna. Vi har alltid kommit bra överens, sa Woods 2014.

Woods har riktiga skadeproblem

PGA-säsongen är på väg att avslutas och i helgen avgörs den näst sista slutspelstävlingen. Ingen svensk finns kvar i slutspelet - och Tiger Woods är tveksam till start efter hans senaste skadebekymmer - som inte är revbensrelaterade.

Woods, som avbröt förra tävlingen och hänvisade till skadeproblem, finns dock med i startfältet till hegens tävling i Medinah.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.