Tiger Woods

Henrik Stensons pik till Tiger Woods

Av: 

Oscar Rickstrand

Henrik Stenson.

Henrik Stenson.

Foto: TT

SPORTBLADET

Tiger Woods kritiserade Henriks Stensons humor.

Nu svarar svensken.

– Många av Tigers skador de senaste åren är ju revbensskador efter att han har skrattat så mycket åt mina skämt, säger han

Svenskstjärnan Henrik Stenson omnämns ofta som den roligaste spelaren på PGA-touren.

Men Tiger Woods är inte imponerad.

Han fick nyligen frågan om vem som är roligast på touren- och svarade skämtsamt:

– Jag vet en person som tror att han är rolig hela tiden, men som jag inte tycker är det. Det är Stenson. Han drar tre-fyra torra skämt per dag.

Tiger Woods.

Foto: TT

Stenson: ”Har skrattat så mycket”

Svenskens svar på passningen?

Han ombes kommenterar Woods pik i en intervju på Instagram.

– Det var ju att han försökte skämta och folk missuppfattade det, konstaterar Stenson och fortsätter med glimten i ögat:

– Många av hans skador de senaste åren är ju revbensskador efter att han har skrattat så mycket åt mina skämt. Så att jag hoppas att han kan komma till rätta med det inom kort.

Noterbart är att Woods tidigare har hyllat Stensson som ”väldigt rolig”.

– Jag har spelat mycket med honom de senaste åren och Henrik är en fantastisk kille. Han är väldigt rolig att spela med. Han har en väldigt torr humor och drar alltid skämt hela dagarna. Vi har alltid kommit bra överens, sa Woods 2014.

Woods har riktiga skadeproblem

PGA-säsongen är på väg att avslutas och i helgen avgörs den näst sista slutspelstävlingen. Ingen svensk finns kvar i slutspelet - och Tiger Woods är tveksam till start efter hans senaste skadebekymmer - som inte är revbensrelaterade.

Woods, som avbröt förra tävlingen och hänvisade till skadeproblem, finns dock med i startfältet till hegens tävling i Medinah.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Stenson: ”Får klättra som bergsgetter”

ÄMNEN I ARTIKELN

Tiger Woods

Golf

Henrik Stenson