Bojan Djordjics nästa klubb – ett division 5-lag

avFilip Durefelt

Publicerad:
Bojan Djordjic.
Foto: Pontus Orre
Bojan Djordjic.

Bojan Djordjic snörar på sig fotbollsskorna igen.

Nästa år spelar han med Kisa BK i division 5 – om än bara för en match.

Bojan Djordjic la fotbollsskorna på hyllan 2015 – efter en karriär som tog honom från bland annat Brommapojkarna till Manchester United och AIK.

I dag syns Djordjic främst i sin roll som expert på Viasat, men nästa år är det dags att dra på sig fotbollsskorna igen.

Om än bara för en match.

”Lite sjukt”

Vimmerby Tidning skriver i dag att Kisa BK, hemmahörandes i division 5, vunnit en välgörenhetsauktion på Tradera där alla pengar oavkortat går till Diabetesfonden. Vinsten är alltså att Bojan Djordjic, 36, spelar en match för dem.

– Vi sa att vi lägger ett bud så får vi se vart det leder. Sen avvaktade vi och avvaktade innan vi slog till, och sen blev det klart. Lite sjukt, säger KBK-lagledaren Robert Wass.

Hur känns det?

– Det är skitroligt. Det är ju en gammal storspelare som kan mycket fotboll.

Östgötalaget Kisa BK spelar till vardags i division 5. Nu är tanken att Bojan Djordjics framträdande ska ske i vårens hemmapremiär i seriespelet.

Vilken roll kommer han att få på planen?

– Det beror väl lite på vad han är sugen på. Jag hoppas mest att han klarar av konstgräset här, skrattar Wass.

I ett klipp för Diabetesgalan säger Djordjic följande:

– Så ödmjuk som jag är så kommer jag inte skapa problem i omklädningsrummet. Jag vill bara ha de där tre poängen och få känslan tillbaka av att vinna en match. Formen är sisådär. Jag har en bit till toppformen, men det är också en bit till nästa säsong.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Kisa