Poker

Utmaningen på gång

SPORTBLADET

Amerikanen Tom "durrrr" Dwan och finske Patrik Antonius är på gång att spela sin mångmiljonmatch, heads-up i poker.

Om man får tro en chatkonversation mellan Tom "durrrr" Dwan och Patrik Antonius kommer den omtalade utmaningen att börja inom en väldigt snar framtid. Tom har utmanat vem som helst, utom Phil "OMGClayAiken" Galfond, att möta honom i totalt 50 000 händer heads-up på fyra bord samtidigt i No Limit Hold'em eller Pot Limit Omaha på nivån 200/400 dollar eller högre.

Så mycket pengar

Dessutom lägger Tom till 1,5 miljoner dollar i bonus om motståndaren går vinnande ur striden, och nöjer sig med 500 000 dollar från motståndaren om han själv vinner. Flera har tackat ja till utmaningen och det verkar nu som att Patrik Antonius är först på tur.

I helgen utspelade sig en chatkonversation mellan durrrr och Patrik – klicka på blålänken intill, ”Snacket mellan...” för att läsa den.

Så här skriver

Poker Magazine - Sveriges Samlingsplats För Spel

:

”Än har vi inte sett att utmaningen börjat, och pokerspelare har en tendens att dra ut på saker och ting, men förhoppningsvis kan vi inom kort återkomma med rapporter om hur matchen går”.

Låg miljoner minus

Under tiden har durrrr börjat hämta igen det han förlorade förra månaden då han backade över 3 miljoner dollar. Senaste veckan är han plus 1,7 miljoner dollar, vilket man får vänja sig vid är helt ”normala” svängningar på de högsta borden idag.

Minimedia/Pokermagazine

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Champions League i höst – skaffa ditt CMore-konto här – skaffa ditt CMore-konto här

C More

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Poker

ÄMNEN I ARTIKELN

Poker