Pulka-VM – bli bäst i världen på pulka!

SPORTBLADET

Kör snabbast i pulkaspelet och vinn en plats i den fysiska finalen

Tävla på nätet eller i mobilen och kvala in till den stora finalen i Sälen v15.

Obs! Tävlingen avslutades 2007-03-14. Men du som laddat hem spelet till din mobil kan fortsätta spela och försöka slå ditt eget rekord!

Nu har du chansen att bli bäst i världen på pulka! Du kan ta hem den ärorika segern som världsmästare och möta folkets jubel precis som Anja, Stenis och Pillan gjorde en gång i tiden.

Tävla först i webbspelet eller mobilspelet

För att ta hem titeln som världsmästare gäller det först att vinna deltävlingen som sker här på aftonbladet.se och i mobilen

Du ska alltså se till att få den bästa tiden i något av våra Pulka-VM-spel och om du får det vinner du en plats till finalen vecka 15 samt boende och liftkort för två personer under finalhelgen till ett värde av ca 5000:-!

Fler sköna vinster

Varje vecka utser vi också en veckovinnare som får en VM-pulka och en väska från Samsung till ett totalt värde av ca 700:-.

Regler:

Varje vecka mellan den 25 januari och 14 mars har du en ny chans att vinna fina priser. Varje ny tävlingsperiod sträcker sig mellan torsdag kl. 09.00 till efterföljande torsdag kl. 08.59.

Den spelare som har bäst placering utses som veckovinnare. Vinnaren presenteras på Aftonbladet.se varje fredag. Sista tid för deltagande i Pulka-VM är den 14 Mars kl. 17.00.

De deltagare som under tävlingsperioden utses som veckovinnare kan inte vinna ett ytterligare veckovinnarpris.

Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn, adressuppgifter och annan information kommer att lagras och sparas. Aftonbladet förbehåller sig rätten att publicera vinnarnas namn och postort samt rätten att skicka eventuella erbjudanden till de tävlande som registrerat sig.

Utrustningskrav:

Webb: För att kunna spela Pulka-VM krävs att du har Shockwave installerat. Klicka här för att ladda ner Shockwave om du inte redan har det.

Mobil: Kolla modellerna som funkar här!

Anställda på Aftonbladet, Raketspel och eventuell förtagspartner i tävlingen eller familjemedlemmar till någon av dessa får ej delta i tävlingen.

Vinster kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Skatt på vinst betalas utav vinnaren.

Webb: Spelet är avslutat (2007-03-14)

Mobil: Så här spelar du mobilspelet! Spelet är avslutat (2007-03-14)

Verkligheten: Allt om fysiska Pulka-VM i Sälen!

http://wwwb.aftonbladet.se/sport/pulkavm/pulkavm-topp.html