Touren som växer explosionsartat

SPORTBLADET

”De flesta är väldigt nöjda”

Unibet Open växer explosionsartat. Sportbladet fick en pratstund om touren med spelbolagets pokerchef, Nils Aldén.

London är ännu ett stopp på Unibet Open-touren. Hur många turneringar kan ni komma upp i?

– I år har vi fem deltävlingar, det är ganska lagom. Vi hoppas givetvis att vi kan växa nästa år, men det styrs mycket av efterfrågan. För tillfället är de flesta spelare väldigt nöjda med sina upplevelser av Unibet Open, så därför har vi kunnat växa så mycket som vi gjort senaste året. 2010 kommer vi förhoppningsvis ha fler turneringar, men det är också beroende av att vi kan leverera samma höga kvalitet som vi gjort på tidigare event.

Varför just London?

– London är en fantastisk stad! Det är få städer i Europa som har det utbudet av nöjen och upplevelser som London har, det vill vi givetvis dela med oss av till våra spelare. Unibet startades också i London så det är givetvis så att staden ligger oss varmt om hjärtat. Vi tror att vi här i London kan ge våra spelare en upplevelse de sällan kommer att glömma.

Varför startade ni Unibet Open?

– Vi vet att många av våra spelare älskar att åka på liveturneringar så givetvis vill vi erbjuda dem att kunna göra detta i Unibets regi. Vi är väldigt måna om att ta vara på våra spelare och på det sättet kan vi vara säkra på att de blir nöjda. Vi ville dessutom skapa en tour som inte är för dyr. Med vår inköpsnivå kan betydligt fler vanliga spelare få chansen att få åka på en stor liveturnering och samtidigt få uppleva en härlig atmosfär med fester, pokerspel, härliga hotell och träffa spelare från hela Europa. Målet är inte att tjäna pengar utan snarare att erbjuda våra trogna onlinespelare en chans att spela en stor turnering live.

När spelas nästa turnering?

– Nästa event spelas i Prag den 17-20 september. Då kommer inköpet ligga på 1 500 Euro som vanligt igen. Vi hoppas dessutom att vi snart kommer kunna arrangera ett Unibet Open i Sverige. Våra jurister tittar på det och förhoppningsvis kommer vi ha ett event redan i höst!

Minimedia

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker