Poker

Stjärnor samlas under ett tak när pokerbolag går samman

Av: 

Minimedia

Jim Baas

SPORTBLADET

En mängd stjärnor samlas under ett tak när Vegas Event AB går ihop med Poker Icons Ltd. Och nu siktar man på nya marknader.

– Ryssland och Sydamerika är aktuellt, säger Lars Kollind, VD för nya Poker Icons AB.

Lars Kollind startade pokeragentur i fjol under namnet Vegas Event. Spelare som ansågs ha potential hjälps till kontrakt med pokerbolag, så att de bland annat blir sponsrade med inköp till stora turneringar.

Så funkar det

Det fanns redan i USA men var nytt i Sverige och möttes med viss skepsis till en början. Men på sistone har till exempel Michael Tureniec fått kontrakt med Full Tilt, världens näst största pokerrum på nätet, den vägen.

Spelarna kan alltså spela för olika pokerbolag men har Poker Icons AB som agentur. Vegas Event har procent på sina spelares vinster i turneringar men gör mer än att agera agent. Helhetslösningar är idén som ska bära frukt.

Så presenteras idén

”Det gemensamma bolaget kommer att verka inom en mängd olika delar i pokerbranschen, och tanken är att man skall kunna hjälpa spelbolag och övriga som verkar inom branschen att få ut maximalt medievärde och exponering på det kapital man avsatt för att kunna hitta nya kunder och marknader, oavsett om man väljer att göra det i form av ett team proffsspelare som representerar bolaget ute på pokerscenen eller om man vill göra det genom att anordna egna livetävlingar, PR-events för sina nyckelkunder eller kanske en hel TV-produktion eller pokerkryssning”, skriver Lars Kollind i ett pressmeddelande.

Satsar i flera länder

Bolaget ska ha representanter inte bara i Sverige och Norge utan även Finland, Frankrike, Storbritannien, Holland och USA.

ANNONS

Härlig Jackpot på Stryktipset – 11 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Poker

ÄMNEN I ARTIKELN

Poker