Sportbladets tipssuccé: 140 000 kronor i vinst

Uppdaterad 2019-07-15 | Publicerad 2016-12-01

Sportbladets spelservice fortsätter göra succé.

Steven-Lee Holmdahl prickade 13 rätt på Europatipset.

Det gav 140 000 kronor.

Följ ämnen

Grattis alla läsare som följer Sportbladets spelservice och tog del av våra idéer inför veckans Europatipset.

Vår populäre spelexpert Steven-Lee Holmdahl fick 13 systemet på 1 458 rader (sex helgarderingar och en halvgardering).

Den totala utdelningen på systemet blev 139 513 kronor.

"Skön feeling"

Steven-Lee Holmdahl gör alltid tidskrävande och djupgående analyser för att ni läsare ska ha så stor behållning av vår spelservice som möjligt.

– Det är lätt hänt att man försöker hitta streckvärde i alla matcher, men det är ju i stort sett omöjligt.

Jag valde att spika lätt överstreckade lag som Manchester United, Sampdoria och Lyon – men störst tack ska nog Hearts som spikades till 33 procent ha. De gick upp mot Glasgow Rangers i en vidöppen match både enligt spelbolag och svenska folket, men där hade vi skön feeling, säger Steven-Lee Holmdahl.

Vad är det bästa med Europatipset?

– Variationen. Europatipset kommer aldrig få samma klassiska tyngd som Stryktipset, men det är roligt med tanke på att det är lite mer svårjobbat. Den här veckan var det ju dessutom cupmatcher på tapeten och där gäller det ofta att lägga ned lite extra tid att få koll på truppläge och motivation. Malaga har åkt ur Copa del Rey mot Segunda-lag tidigare, Cordoba vann till 13 procent nu. Och Arsenal ställde över i stort sett hela ordinarie startelvan, Southampton vann till galna nio procent.

Hur ska man bli en vinnare på Europatipset?

– Samma tråkiga svar som vanligt, det går inte att tumma på några detaljer. Det är inte kul att ha klockrena analyser på tolv matcher, för att sedan falla på den 13:e bara på grund av lathet. Men sedan kräver det ju en hel del tid. Det är absolut inget fel med att lämna in hobbyrader också, men då får man också skruva ned förväntningarna lite. Sedan ska man nog gå sin egen väg också. Våra tips i tidningen är en guide, men inget facit. Plocka lite av det bästa och krydda sedan med egna idéer.

Drag till söndag

Vilka drag har du till söndagens Europatipset?

– Jag har bara hunnit skrapa lite på ytan, men Eibar kan vara en rysare i La Liga. De är bättre än ryktet och möter trubbigt försvagat motstånd. Athletic Bilbao har haft problem med målproduktionen i La Liga och har nu avstängningar på offensiva nyckelspelare som Aritz Aduriz samt Raul Garcia. Tvåan är bara streckad till sex just nu.

Sportbladets spelförslag till Europatipset publiceras varje tisdag och söndag.

På söndag är det tre och en halv miljon kronor i jackpott på Europatipset.

Missa heller inte att missa Sportbladets pushspel där Steven-Lee Holmdahl spelar en huvudroll, där få du dagligen speltips direkt till din smartphone som har tagit hänsyn till den allra senaste informationen.

Efter 104 lagda spel visar tjänsten en återbetalning på sjukt imponerande 159,77 procent.

Sportbladets spelservice ska vara både glädjefyllt och vinstgivande.