Monsterstallet vill ha Chris Atkinson

avJohanna Mörtberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Ken Block vill ta in Chris Atkinson i sitt rallyteam

Foto: AP, Monster World Rally Team
Ken Block till vänster, vill ha Chris Atkinson som förare i Monster-teamet.

Ken Block blir förste amerikan i rally-VM. Nu berättar han att han gärna vill utöka Monster-teamet och att Chris Atkinson är aktuell för stallet.

Ken Block har tävlat i det amerikanska rallymästerskapet i flera år och hans planer på att köra rally-VM är långtgående.

– För mig är det här starten på ett flerårigt program. Det går inte att förvänta sig att vi ska vara vara konkurrensmässiga redan från början, det tar år att bygga upp den farten. Min plan går ända till 2012, så i år handlar det om att få mycket tid i bilen så att jag kan bli bättre och bättre 2011 och 2012, säger Block i en intervju med wrc.com.

Block vill ha Atkinson

Än så länge är Block själv ende VM-förare hos Monster World Rally Team. Men det finns planer på att utöka och tävla med fler bilar. Chris Atkinson var länge med i förhandlingarna, men det blev ingen styrning för honom i år.

– Vi försökte verkligen få till en styrning för honom i år, men det gick inte riktigt som vi ville. Just nu undersöker vi möjligheten att han ska kunna köra en eller ett par tävlingar för oss i år och sedan vara med oss på riktigt 2011. Men allt hänger på sponsorer och vad min agent kan göra. Vi vill ha flera förare i teamet och Chris är en kille som jag respekterar, så vi ska försöka få med honom i stallet, säger Ken Block.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Motorsport

Rally