Ordkriget: ”Vad snackar du om?”

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: UFC on FOX

SPORTBLADET

Alexander ”The Mauler” Gustafsson vill gå en ny titelfajt mot Daniel Cormier.

Nu fortsätter ordkriget mellan UFC-duon.

– Du vill inte möta mig igen, låtsas inte, säger Cormier i UFC Tonight.

– Självklart vill jag möta dig, jag älskade det senast, svarar Gustafsson.

Alexander ”The Mauler” Gustafsson, 31, drömmer om en ny titelfajt mot mästaren Daniel Cormier, 39.

Den svenske MMA-stjärnan, som förlorade mot amerikanen 2015, har inte gått en UFC-fajt sedan den 28 maj och när det tidigare i år stod klart att Cormier skulle flyttas upp från lätt tungvikt till tungvikt rasade Gustafsson.

Sluta spring iväg och fajtas mot mig i stället”, skrev ”The Mauler” på Instagram.

”Står inte ut med honom”

– Han (Gustafsson) är sanslös. Han fortsätter snacka som att han förtjänar något. Jag brukade gilla honom, men nu står jag inte ut med honom”, sa Cormier i mars.

Nu fortsätter ordkriget.

”The Mauler” gästade nyligen tv-showen ”UFC Tonight”, där Cormier är en av programledarna, och då kom diskussionen om svenskens nästa match upp på nytt.

– Det är ett par killar som jag inte mött än. Jag möter vem som helst så länge det är om titeln. Jag önskar att jag kunde möta honom, säger Alexander Gustafsson och nickar mot Cormier.

– Kom igen, du vill inte möta mig igen. Du gillade inte det senast. Du kan omöjligt ha gillat vad jag gjorde med dig senast. Låtsas inte, svarar amerikanen.

”Bättre än någonsin”

Gustafsson:

– Självklart vill jag möta dig. Jag älskade det senast. Jag är här och jag vill möta dig igen. Jag känner mig bättre än någonsin. Jag är 31 år och det känns som att jag är i början av karriären. Men du är inte i divisionen, min vän, så vad snackar du om?

Tidigare i april berättade ”The Mauler” för Sportbladet att han kämpar för att äntra oktogonen så snart som möjligt.

– Jag tränar och ligger i. Vi ligger i diskussion med UFC vad som blir nästa steg. Håll er uppdaterade. Det kommer någon nyhet snart, sa Gustafsson då.

GRATIS! Ladda ner Sportbladets app i iPhone & Android.

Publicerad:

LÄS VIDARE