Seger för Hermansson mot Curtis

Publicerad 2022-07-24

Jack Hermansson vann ganska betryggande över Chris Curtis i UFC-galan i O2 Arena men frågan är vad det betyder för den fortsatta matchningen?

Curtis är en nobody i MMA så vinsten i sig ger ingen större cred och dessutom var Jack emellanåt lite pressad. Curtis hånade honom mot slutet för feghet men sånt kan man såklart strunta i. Det är fajten i buren som gäller och den vann ”The Joker” tveklöst.

Förhoppningsvis närmade sig Hermansson en titelmatch men frågan är var en sån match skulle arrangeras. Fajtern från Uddevalla är sen länge baserad i Oslo.

Som han sa efter sin seger:

– Det viktigaste är att Norge släpper förbudet mot MMA.

Hermansson riktade sig till både Curtis och fansen i sin intervju efter fighten. Chris Curtis hade dessutom räckt båda långfingrarna åt svensken och joggat runt i ringen hånfullt då han ansåg Hermansson vara en fegis.

– Han hånade mig i slutet, jag hade mycket adrenalin och en groda kom från min mun. Jag vill be om ursäkt till Chris. Vanligtvis är jag en bra kille, så jag vill be om ursäkt till både Chris för det och till fansen för fighten i sig. Jag skulle mött Darren Till men fick Chris med kort varsel.

Följ ämnen i artikeln