”Vi har gjort så lite som möjligt”

Publicerad:
Uppdaterad:

Personligt med Pärson  bara i Sportbladet

Lördag 5 februari

I dag var det betydligt mer sovmorgon än tidigare. Jag sov till halv nio och jag tror nästan Anja låg hela dagen.

Det var ju i och för sig prisutdelning på stan klockan halv sju, men i övrigt har vi gjort så lite som möjligt.

Vi hade sparat beslutet om Anja skulle starta i störtloppet till på morgonen, men nu är det ju klart att hon kör. Jag var upp till henne vid halv tio och frågade och då ville hon köra så då var det ingenting att fundera på.

De andra tjejerna, Maria, Therese och Anna har kommit i dag också och det är roligt. Sedan har ju familjen kommit hit. Det är morsan, syrran och pojkvännen Björn.

Så i dag har det verkligen varit en lugn och härlig dag. Vi har förstås tittat på herrarnas störtlopp. Det var en perfekt sysselsättning att följa det framför tv:n. Man ser ju nästan bättre på tv också.

På störtloppet i morgon tror jag att österrikarna kommer att vara giftiga. Någon av dem kommer att vinna. De är nog riktigt tända efter misslyckandet i super-G och någon kommer att få till en fullträff.

Anja kommer att göra ett bra lopp. Det kommer kanske inte att vara samma inställning som i super-G när hon attackerade berget, men det kommer nog att bli ett bra åk. Med lite tur kan det leda hur långt som helst.

Nu är Anja god och glad också. Vi hade vårt möte vid halv sex och då var det inga problem. Hon var på bra humör.

Berättat av Anders Pärson för , Johan Rikner

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN