Tadici slår tillbaka: ”Vill vi ha robottränare?!”

Gheorghe Tadici bemöter kritiken från handbollsvärlden

”Ett rövhål och kvinnomisshandlare”.

Nu slår Gheorghe Tadici tillbaka mot den massiva kritiken.

– Jag bryr mig om de här tjejerna, säger han till Adevărul.

Bilderna när Zalăus tränare tar tag i en av sina spelare, skriker mot henne innan han slungar i väg henne mot bänken har väckt stor ilska i handbollsvärlden.

– Pennalisten slår till igen. Ett sådant rövhål och kvinnomisshandlare. Stäng av honom på livstid, sa bland annat Per Johansson i går.

Nu svarar 69-årige Gheorghe Tadici på den stenhårda kritik han fått ta emot sedan händelsen inträffade för en vecka sedan.

– Alexandra Vrabie (spelaren som Tadici tog tag i) var också chockad över hur stort det blev i media. Hon messade mig och frågade: ”Varför denna uppståndelse?”, säger Tadici i en intervju med rumänska tidningen Adevărul.

”Människor har problem med mig”

Tadici ska efter intervjun skickat ett sms till tidningen med Vrabies meddelande vilket bekräftar hans ord.

– Jag förstår inte, vill vi ha robottränare som inte tillåts att säga något till sina spelare? Kanske är det inte ens tillåtet för mig att blinka… men jag tror att hela den här skandalen har att göra med något annat, säger Tadici.

– Allt det här har blivit en grej på grund av frustrerande människor som har ett problem med mig. Om Vâlcea hade vunnit i Zalău hade allt varit bra och det hade inte skrivits något om det.

Tadici får även frågan om han anser sig vara en hård tränare.

– Jag är en krävande tränare som vill att mina spelare ska vara seriösa. Och eftersom jag alltid är krävande och disciplinerad anser personer att jag är en hård tränare, men jag bryr mig om de här tjejerna.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN