Parasport

Sportbladet sänder Svenska Parasportgalan

Av: 

Sportbladet.se

SPORTBLADET

I kväll ska Sveriges bästa paraidrottare hyllas på Svenska Parasportgalan.

Galan direktsänds på Sportbladet med start 20.00.

– Det är av stort signalvärde för svensk idrott att Aftonbladet väljer att sända galan och ge våra aktiva den uppmärksamhet som de förtjänar, det är vi glada och stolta över, säger Parasport Sveriges ordförande Åsa Llinares Norlin.

Det är femårsjubileum för Svenska Parasportgalan.

Och efter ett ovanligt år så har också galan stöpts i ny form. Galan har i år ett jubileumsformat där de bästa prestationerna under de senaste fem åren ska hyllas.

– Det ligger i parasportens DNA att se möjligheter istället för hinder och det gör mig därför otroligt glad att vi återigen kan presentera Svenska Parasportgalan i ett nytt format för att kunna hylla de som hyllas ska. Den här kvällen är en årlig tradition där vi tillsammans får möjlighet att vara stolta över vad vi åstadkommit, för eftertanke och för motivation inför framtiden, säger Åsa Llinares Norlin, ordförande i Parasport Sverige.

Galan sänds i år för första gången på Sportbladet med start 20.00, fritt för alla. Programleder gör Kajsa Gustafsson, känd från TV4:s travsändningar, och före detta landslagsspelaren i goalball, Fatmir Seremeti.

ANNONS

Djurgården möter Hammarby i Allsvenskan på söndag! Missa inte veckans dramatik på Stryktipset.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Parasport

Sportbladet

Maja Reichard

Zebastian Modin

Fatmir Seremeti

Helene Ripa