Kommersiell text (läs mer här)

Fixa din egen EM-studio – här är prylarna du behöver

Kom i rätt stämning inför fotbollsfesten

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

SPORTBLADET

Äntligen EM! Äntligen fotboll! Äntligen Sverige!

Här är allt du behöver för att fixa det perfekta fotbollshänget i sommar.

Svensk flagga XL

Sverigeflagga XL är en flagga i extra stor storlek, perfekt för att komma i rätt stämning inför Sveriges matcher. Den är förstärkt i ena kortsidan för ökad hållbarhet och försedd med två plastkrokar i samma ände, så att du enkelt kan hänga upp flaggan, till exempel på väggen hemma, från balkongen eller på uteplatsen.

Köp din flagga direkt hos Partykungen här!


Fotbollspaketet: 75"-TV och grill

Ta med fotbollen ut i sommar! Det här paketet från Netonnet har precis allt du behöver för en lyckad EM-kväll i trädgården. Samsung The Terrace är utomhus-TV:n som revolutionerar uteplatsen. Den har en imponerande ljusstyrka som ger dig skarpa detaljer och klara nyanser, även mitt på ljusa dagen. Tack vare Anti Reflection-funktionen minimeras solreflektioner, så att du inte behöver störas av bländande ljus. QLED-teknologin ger dig livliga och färgrika bilder, och oavsett vilken ljusstyrka det är i filmen får du alltid 100 % färgrymd med klanderfri färgåtergivning. Imponerande hög rörelseskärpa minskar oskärpan mellan snabba rörliga bilder och ger ultrajämn bildåtergivning i spel och sport, film och mycket mer.

Grillen som medföljer i paketet är specialutgåvan av gasolgrillarna i Rogue®-serien. Den har en större infraröd sidobrännare, en infraröd bakre brännare för rotisseri under grillens höga lock, LED-upplysta kontrollvred och en praktisk flasköppnare monterad på ena sidohyllan. Rostfria ytor som är lätta att rengöra och en gjuten grillbalja i aluminium för att även här underlätta rengöring. Patenterat Napoleon®-dropplåtssystem som garanterar en jämn temperaturfördelning över hela grillytan.

Köp det ultimata fotbollspaketet med TV och grill hos Netonnet här - just nu 20 % rabatt!


Testfavorit – bra för sport

En OLED-tv från LG som imponerade i ett test mot QLED i Aftonbladet. Bilden är bättre och behagligare att titta på och passar extra bra att titta på sport på eftersom den fungerar bäst på kvällen när det är mörkare i rum med många fönster. Priset är cirka 29 700 kronor. (65-tumsversionen kostar från 37 790 kronor).

Köp LG OLED55G1 hos Webbhallen här


Sveriges hemmatröja

Sveriges hemmatröja med sin distinkta design är den perfekta tröjan för att kolla på Sveriges matcher. Det mjuka och fuktavledande materialet gör svett till ett icke-problem även riktigt varma sommardagar. Lägg till namn eller nummer för att göra din tröja personlig eller skapa den perfekta presenten! Finns i flera storlekar.

Beställ din Sverige-tröja hos Adidas här!


Gul Sverige-tröja

För dig som vill köra på den tidlösa, gula tröjan som fungerar år efter år. Här är Sverige-tröjan som passar för alla matcher, alla sporter och alla idrottsevenemang, året runt! Finns i storlekar från S-XXL.

Köp din gula Sverige-tröja hos Partykungen här.


Gigantisk ishink

Servera kalla drycker till EM-matchen med smart och rymlig ishink. Fyll den med massa is, lägg ned valfria flaskor och låt dem kylas! Champanera Ishink innehåller 1 ishink i rostfritt stål som finns i två varianter, en mindre på H 24 3x Ø 34 cm och en större som mäter H 23,5 x Ø 38 cm.

Köp din ishink inför sommarens uteliv hos Partykungen här.


Smart kylbrunn

Gräv ner denna kylbrunn så hålls drycken kall – under marken. Med hjälp av naturens krafter har du ständig tillgång till sval och uppfriskande dryck hela EM! Tillverkad i återvunnen plast för miljöns skull och här rymmer inte mindre än 24 burkar eller flaskor.

Beställ kylbrunnen här på Partykungen.


Sverigeperuk

Fluffig peruk i de svenska färgerna. Perfekt för dig som vill ta Sverige-outfiten till nya höjder. Matcha med blågul tröja i valfri färg och du är redo för EM-sommaren! One size (vuxenstorlek).

Köp din peruk hos Partykungen här.


Vuvuzelan i svenska färger

Dags att det börjar höras att det är fotbolls-EM. Med den här vuvuzelan är det ingen som missar när Sverige gör mål. Dessutom i härliga svenska blågula färger!

Beställ en här på Amazon.


Partycooler

Vad sägs om en rejäl partycooler från Andersson i tidlös design? Här ryms 85 burkar, motsvarande 50 liter, och du ansluter den smidigt till elnätet och ställer in önskad temperatur mellan 0–16 grader. Kylaren har två hyllor så du kan hålla ordning bland din dryck.

Beställ här på NetonNet.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Kommersiell text (läs mer här)

ÄMNEN I ARTIKELN

Kommersiell text (läs mer här)