Gav bort 180 000 kronor – i dricks

Så gick det galna ”misstaget” till i Las Vegas

Det finns dricks och det finns dricks.

Sam Farha slog de flesta rekord när han gav den kvinnliga dealern 180 000 kronor.

Men generositeten visade sig vara ett misstag och Farha krävde sina pengar tillbaka.

Sam Farha.
Sam Farha.

Händelsen ska ha utspelat sig på den normalt sett extremt slutna high-stakes lokalen Bobby's Room på Bellagio i Las Vegas, där världens högsta pokerspel sägs äga rum.

Enligt källor till danska acemag.dk hade Sammy Farha just vunnit en jättepott och dricksade som brukligt den kvinnliga dealern med en marker.

Skulle få se sig om efter ett nytt jobb

Att markern har valören 25 000 dollar, motsvarande 180 000 kronor, är inte lika brukligt. Dealern blev naturligtvis utom sig av glädje och stoppade snabbt ner markern i fickan.

Men glädjen varade inte länge. En uppmärksam bordsgranne frågade Farha om det verkligen var meningen att dricksa så mycket vilket fick stjärnan att omedelbart ångra sig.

Dealern ville först inte lämna tillbaks skatten, men blev snabbt övertalad med två enkla argument. Dels skulle hon inte kunna växla in en marker av den valören på något casino i världen, dels skulle hon få se sig om efter ett nytt jobb.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN