Rafael Nadal

Murray klipper till – mitt under match

Av: 

Erik Karlsson

SPORTBLADET

Maniska omlindningar av racket, kaffebeställningar och mängder av olika skrockfulla beteenden.

Men frågan är om inte Andy Murray tog priset för märkligaste sysselsättning under ett tennis-sidbyte när han klippte luggen mitt under match mot Rafael Nadal.

Tennisspelare är kända för att ha mycket olika grejer för sig under match. Många är rutinerna inför serve, servemottagning – och i sidbyten.

Svenskan Johanna Larsson slår till exempel med racketknoppen på singelstolpen varje gång hon passerar den, världsstjärnan Rafael Nadal ställer maniskt upp sina vattenflaskor och övriga tillbehör på ett exakt avstånd från varandra innan han vandrar ut för spel och på avdelningen märkliga beställningar från vilstolen så har både Stanislas Wawrinka och Serena Williams beställt in kaffe till sidbytet efter.

Tog fram sax

Men alla har de i dag fått hård konkurrens i kategorin märkliga beteenden under pågående match. Bara några games in i Masters-mötet med Rafael Nadal tog nämligen Andy Murray fram en liten sax – och klippte luggen med två klipp.

Skotten var uppenbart störd av luggen som tydligen hängde för långt ner i ögonen under matchinledningen.

Frisörinsatsen hjälpte dock inte. Rafael Nadal vann matchen med 6-4, 6-1 och spanjoren är därmed klar för semifinal i Masters-slutspelet.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Rafael Nadal

Andy Murray

Serena Williams

Stanislas Wawrinka

Johanna Larsson

Tennis