Steven-Lees facit – 16 vinstdagar

SPORTBLADET

16 raka vinstdagar – ett sanslöst facit.

Steven-Lee Holmdahl är stekhet på Youbet-bloggen.

– Det är skönt att tömma bolagen och fylla på läsarnas semesterkassor. Det är skönt tugg i bloggen nu. Många trevliga, bra rekare som bidrar, säger Steven-Lee till Sportbladet.

Steven-Lee Holmdahl har verkligen hittat formen. Han är inne i ett sanslöst stim för tillfället.

Hammarbys reducering mot IFK Göteborg igår betydde 15:e raka vinstdagen för Sportbladets spelexpert. Steven-Lees spel i matchen var ”Mål efter minut 74:59” till oddset 1.83.

”Avslutar ofta starkt”

– Kändes upplagt för detta spel i just denna match. Göteborg avslutar ofta starkt. Brände ett friläge precis innan Hammarbys reducering. Bajen har gjort flera sena mål så här långt in på säsongen, säger Steven-Lee.

Under vinstsviten har Steven-Lee bjudit på ett gäng högoddsare, bland annat resultatspel mellan Accrington-AFC Wimbledon (2-1) till 10 gånger pengarna. Eller “gula-kort-spel” till bland annat 8,00.

– Kortmarknaden kan vara en guldgruva. Moses Odubajo är en väldigt synlig högerback. Både för publik och domare. Han är intensiv i sitt spel och är med både framåt och bakåt. Han hamnar ofta i dueller och gick alltså att syna till galna 8,00 gånger pengarna. Det var bara att tacka och ta emot. Fick en tillsägelse redan tidigt i matchen, så man behövde inte vara så orolig heller.

”Få inte hybris!”

De som följer "specialspelet" – en plustjänst på Sportbladet – kunde även kvittera ut förste målskytt på Lewis Dunk till hela 26 gånger pengarna.

– Vad ska man säga? Fingertoppskänsla, tur och kanske lite skicklighet. Följer The Championship väldigt noga och Lewis Dunk är lite av en personlig favorit. Mittback med riktigt starka offensiva egenskaper. Är uppe på alla fasta situationer och med tanke på förutsättningarna så var det mer eller mindre bäddat för många hörnor/frisparkar för Brighton, säger Steven-Lee.

Vad är det bästa rådet när det går bra?

– Kort och gott: få inte hybris! Fortsätt vara lika noggrann och disciplinerad. Framgångsvågen klingar alltid ut. Det hör liksom till spelets regler.

Följ alla spelen i Youbet-bloggen!