Nu visar Björn Borg lyxvillan i skärgården

Björn Borg och familjen har haft visning på sin lyxvilla.

De berättar om flytten från skärgården in till Stockholm.

– Det är på gång, det känns jättebra, säger de till Svensk Damtidning.

Sportbladet skrev den 3 september om att Björn Borg skulle sälja herrgården Astaholm på Ingarö i Värmdö kommun, öster om Stockholm.

De la upp en bild på Instagram på det storslagna boendet med texten: ”Tid för ett nytt kapitel i vårt liv! Vi ser så mycket fram emot vad livet har att erbjuda. Det här huset kommer snart att finnas på marknaden.”

Försäljningen har inte lagts upp på Hemnet eller Blocket.

– Det är på gång, vi håller på att sälja vårt hus. Vi har just haft visning och ska flytta in till stan, det känns jättebra, säger de.

Stigit i värde

Björn Borg, 63, köpte huset i den vackra skärgårdsviken för 3,1 miljoner kronor 1984.

Bostaden är på 434 kvadratmeter och strandtomten är på 17. 000 kvadratmeter, taxeringsvärdet ligger på 18,2 miljoner kronor.

På den sluttande sjötomten finns bland annat pool, brygga, båthus, stor gräsmatta och inte minst en egen tennisbana precis vid vattnet.

Familjen har också skrivit på sociala medier att boendet blivit för stort när barnen har flyttat hemifrån, att de vill flytta närmare stan och att de vill tillbringa mer tid utomlands och de åker gärna till Kap Verde.

Björn och Patricia (fyller 50 år den 17 november) gifte sig den 8 juni 2002, lovande tennistalangen Leo Borg är deras gemensamma barn och föddes 2003.

Tidigare har Björn Borg bland annat bott i en lägenhet på exklusiva Strandvägen på Östermalm i centrala Stockholm.

Paret Borg.
Paret Borg.
Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.