Poker

”Upptäckte att jag hade 1 500 dollar”

SPORTBLADET

Steve Martins galna nätpokerhistoria

Steve Martin vann tusen dollar på nätpoker – trots att han var snurrig av en sömntablett.

Steve Martin vann tusen dollar på nätpoker – trots att han var snurrig av en sömntablett.

Foto: AP. Montage

Skådespelaren Steve Martin medverkade i måndags på The Late Show with David Letterman, ett av USA:s största TV-program, och berättade en underhållande historia från tiden när han tydligen spelade internetpoker, medan det fortfarande var lagligt i USA.

Steve Martin har en mängd komiska filmroller i sin meritförteckning.

När han inte spelat in film har det hänt att han spelat nätpoker. Vid ett tillfälle inträffade en märklig händelse, som Martin berättade om i TV i måndags, då han gästade David Letterman's Late Show.

Han berättade att han satt och spelade när han bestämde sig för att gå till sängs. Då hade han 500 dollar på sitt konto.

– Jag tog en sömntablett för att kunna sova, och när jag nästa morgon tittade in på kontot och upptäckte att jag hade 1 500 dollar!

Spelade i rus av sömntablett

Steve Martin berättade vidare:

– Jag ringde upp supporten, i Pakistan eller Indien någonstans, och sa att det begåtts ett misstag. Då sa han att jag hade spelat från min ip-adress mellan 4 och 5 på morgonen och vunnit 1 000 dollar. Tydligen hade jag spelat bättre i det tillståndet...

Tusen dollar i vinst, med andra ord, eller strax över 8 000 kronor i dagens kurs mellan dollar och svenska kronor. Småpengar för den välavlönade skådespelaren – men likafullt ett plus på spelkontot.

Steve Martin inflikade i TV-programmet att han dock aldrig tog en sådan sömntablett igen.

TV-klipp från programmet

Exakt hur sant allt är, som sägs i TV i samband med pratshower, kan man diskutera. Se bara klippet här:

[extern länk]. Där berättar han, i samma program, om att han var med på planet som nödlandade i vattnet utanför Manhattan nyligen. Den som ser det här klippet på Youtube anar en ironi i det mesta han säger...

Minimedia/Pokermagazine

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Poker

ÄMNEN I ARTIKELN

Poker