Fylleskandal under WSOP

SPORTBLADET

Scotty Nguyen berusad under turnering

Scotty Nguyen spelade hem nästan tolv miljoner i ett stort event i poker-VM. Men vad många inte vet är att pokerstjärnan var redigt berusad under turneringen. Nu ber Nguyen om ursäkt.

Scotty Nguyen vann knappa 2 miljoner dollar i årets prestige fyllda H.O.R.S.E-turnering med 50 000 dollar i inköp under WSOP i Las Vegas. Men hans rykte förvärrades trots det då han var mycket berusad vid bordet och uppförde sig illa mot både spelare och personal. Scotty gapade och skrek, visade korten för publiken och svor åt både personal och motståndare, speciellt Michael DeMichele, som till slut blev tvåa i turneringen.

Ber om ursäkt

Många finner det underligt att inte personalen klev in och satte stopp för Scottys drickande eller gav honom några tillsägelser eller straff under denna stora turnering med högt anseende, och som nu är tillägnad avlidne Chip Reese, ansedd som världens bästa pokerspelare genom tiderna och vinnare av den första upplagan av denna turnering för tre år sedan. Scotty har sedan dess i ett öppet brev bett om ursäkt till sina fans för sitt dåliga uppträdande.

Pokermagazine.se/Minimedia

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker